Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Fin seier
Foday Scattred ble helten da KIL reiste kjerringa og slo Raufoss lørdag ettermiddag  


På Raufoss viste Foday Scattred at han er en måltjuv.
Den første omgangen på Raufoss ble ganske jevn. De som er veldig opptatt av sjanser hadde to til hvert av lagene. En av disse var en trippelsjanse KIL burde scoret på.

KIL presset ganske høyt og lyktes bra med det i lange perioder. En av de som løp og stresset Raufoss gutta, Are Brodtkorb, spilte fra start for første gang siden korsbåndsoperasjonen.

- Det var jævlig artig, men det ble skikkelig tungt utover i omgangen, og da er det greit å bli byttet ut. Jeg synes hele laget gjorde det bra i dag, sier Are til kil.no.

I annen omgang tilrev KIL seg et lite ovetak og spesielt mot slutten var det de røde som presset på, og da kom også sjansene på rekke og rad. Da hadde KIL byttet in Fremming, Scattred og Strand.

Raufoss ble mer og mer slitne og de siste ti minuttene produserte KIL fem gode målsjanser, og to av disse ble det mål på. Foday gjorde et kjempeinnhopp og satte inn begge KILs mål helt mot slutten av kampen.

KIL trener Vegard Skogheim var veldig fornøyd etter kampen og kunne glede seg over at det var himmelvid forskjell fra Nybergsundkampen.

- Dette er noe av det beste vi har prestert motstanden tatt i betraktnig. I dag var moralen og arbeidsinnsatsen på topp, og da løser gutta arbeidsoppgavene sine veldig bra. Raufoss blir etterhvert slitne og vi ser at vi er godt trent. Det vi sliter mest med i dag er at vi blir litt stresset når tempoet er høyt og at vi mangler en del i overgangsspillet, forteller Skogheim.

- Egentlig er det en jevn kamp der "første målet vinner", men jeg mener vi tar dem på grunn av bedre moral. Vi styrer tross alt i lange perioder og i de periodene vi sliter løser vi problemene bra. Dette var ca 3440 % bedre enn sist kamp, avslutter Skogeheim meg et glis.

Vi kan ellers melde at alle nykommerne gjorde en god kamp i dag.

Fakta:
Raufoss - KIL 0-2 (0-0)

0-1 Foday Scattred (88)
0-2 Foday Scattred (90)

KILs lag (4-3-3):
Ulla
Landro
Jensen
Ryen
Byfuglien
Nystuen
Stormoen (K)
Brodtkorb (Fremming fra 65)
Olausson (Scattred fra 65)
Kalsæg
Holtet (Strand fra 75)


Neste kamp for gutta nå er Hønefoss i Kongsvingerhallen neste søndag. Herunder er en liste over treningskampene slik den nå ser ut:

22. februar: Hønefoss i Kongsvingerhallen, kl. 15.00
29. februar: Fredrikstad i Kongsvingerhallen, kl. 15.00
6. mars: Ull/Kisa på Jessheim, kl. 14.00
11. mars: Bærum på Nadderud, kl. 17.30
14. mars: Gjøvik/Lyn i Kongsvingerhallen kl. 16.00
17. mars: Rosenborg i Abrahallen (Trondheim) kl. 18.00
27. mars – 3. april: La Manga, 2 kamper (Vard og TUIL).
6. april: Västra Frölunda i Göteborg


Publisert: 2004-02-14 16:18:23
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor