Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Marius målscorer
Etter manges mening har Marius Gullerud vært en av KILs beste spillere så langt i sesongen. Hva mener Marius?  

De fleste mener Marius skuffet i fjorårssesongen. Han var en del skadet og spilte bare glimtvis opp mot sitt potensial. Nå har han vært lenge skadefri, er toppscorer fra sin kantrolle, og alt går så meget bedre.

-Jeg er litt overrasket over at jeg har putta så mange mål. Målet for sesongen var å putte 10 og det ser det ut til at jeg skal klare. I fjor gikk det litt opp og ned. Jeg er mer stabil nå, mener Marius, som helst ville spilt sentralt på midtbanen.

KILs toppscorer mener hele laget har hatt en grei sesong så langt.

-Det er ikke veldig overraskede at vi er der vi er. Vi ligger der vi hadde som mål før sesongen så da må vi være fornøyd. Vi spiller bra fotball til tider og det er ingen tvil om at vi har mer å gå på. Når det gjelder resten av sesongen så spiller vi for å bli dårligst nummer seks. Det er heller ikke så langt opp så vi har muligheter til å klatre på tabellen. Det hadde vært gøy, sier Marius.

Til tross for at Marius er født i 1977 har han spilt over hundre A-kamper for KIL og må regnes som en av de rutinerte gutta på laget. Han har i år fått med seg mange unge talenter, og flere av de gamle gutta har forsvunnet fra klubben. Så miljøet i spillergruppa og medspillerne på banen har skiftet veldig siden Marius kom til KIL i 1997.

-Miljøet i KIL har alltid vært bra, men i år er det spesielt, og bedre enn på lenge. Vi har mange fremadstormende unge spillere som kan bli gode. Jeg ser absolutt en fremtid for Kongsvinger hvis klubben tar vare på gutta, mener Marius.

Hva så med Marius sin fremtid. Det har i flere år vært spekulasjoner om klubbskifte.

-Målet mitt er å spille i Tippeligaen, men jeg skifter ikke klubb for enhver pris. Jeg har ikke noe personlig mål om å bli proff eller komme på landslaget. Jeg må bare trene godt og se hvor langt det kan gå, avslutter KILs eminente tekniker.
Publisert: 2001-07-03 12:18:32
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor