Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Målene
Foday forteller om målene mot Raufoss, og kil.no forteller om skader  


23 år gamle Foday Scattred var gidtig mot Raufoss.
I helgens 2-0 seier over Raufoss var det innbytter Foday Scattred som satte inn begge KILs mål. Her kan du nå lese hva nykomlingen fra Falu BS selv sier om scoringene:

- Den første kom etter at Byfuglien slo en fin corner som gjorde at jeg fikk en enkel jobb med å heade ballen inn fra første stolpe. Heldigvis rakk jeg den like før keeperen. 2-0 kom etter en fin overgang. Vi vant ballen på midtbanen og Espen førte oppover. Vi kom tre mot tre og da han spilte til meg rundet jeg en forsvarer før jeg rullet den forbi keeper og inn i hjørnet.

Vegard Skogheim mener Foday viser fremgang på treningene og gleder seg til svensken kommer i enda bedre form:

- Nå spilte han jo bare de siste 20-25 minuttene så det er litt vanskelig å bedømme, men han scorer to mål og kommer til et par bra sjanser til, og det er jo et kvalitetsstempel. Det var veldig morsomt at han klarte å sette et par av sjansene. Generelt sett har han litt igjen på det taktiske og det fysiske, men det går fremover hver uke.

Foday får trolig sjansen til å vise seg frem fra start mot Hønefoss til helga. Einar Kalsæg sliter med en hjernerystelse og må se det oppgjøret fra tribunen. Da lukter det Foday fra start.

For øvrig ser skadesituasjonen slik ut:

Stian Repshus: Hospitanten trener for tiden alternativt på grunn av problemer med et bein. Det ventes at junioren er tilbake om en ukes tid.

Stian Kleppe: Spissen har fjernet gipsen fra foten, men har problemer. Stian forteller til kil.no at han ikke klarer å løpe enda. Dermed er det bare sykling, og det kan drøye flere uker før han trener for fullt.

Andrè Ulla: Den 1.98 cm høye keeperen har fått kink i ryggen og har ikke trent denne uka. Kiropraktor Sondre Buvarp forteller at hekseskuddet gjør veldig vondt og at Andrè skal til ny konsultasjon på torsdag. Er det ikke bedre da venter strålene som ble oppdaget av Wilhelm von Röntgen i 1895. Heldigvis mener det medisinske personellet, som i dag var tilgjengelig for kommentar, at det ikke ser alvorlig ut.

Tor Vidar Leikvin: Junioren som hospiterer med A-laget har fått en god gammeldags lårhøne. Han er tilbake om noen dager.

Tore Andreas Gundersen: Den giftige juniorspissen har som kjent brukket et par småbein i håndleddregionen og er naturlig nok hemmet av det. Trolig kan han trene for fullt igjen om et par uker.


Stian Kleppe og Stian Repshus fulgte tirsdagens trening fra sidelinjen.

Ulla opplever nå det alle keepere frykter: Hekseskudd...


Publisert: 2004-02-17 17:58:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor