Våre stųttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Treningsrapport
Flere av de skadede spillerne var i dag tilbake på ettermiddagstreningen  


- Jeg føler meg litt skadeforfulgt nå, sier Håkon.
Espen Nystuen, Einar Kalsæg og Tore Andreas Gundersen trente i dag for fullt. I tillegg er Andrč Ulla tilbake på treningene, men han tar det fortsatt litt rolig.

- Jeg har full bevegelighet, men muskulaturen i ryggen er fortsatt veldig øm. Nå er det viktig å finne ut hvorfor det er slik, så på torsdag skal jeg ta røntgen og på fredag skal kiropraktor Sondre Buvarp sjekke tilstanden. Jeg har klart å holde det fysiske ved like, så jeg er nok ikke noe satt tilbake, forteller Andrč, som håper å være i full gang igjen ganske snart. Han er fortsatt uaktuell for kampen mot Fredrikstad søndag.

Stian Kleppe, Foday Scattred, Stian Repshus og Jaakko Nyberg var alle i styrkerommet i dag. Foday regner med å prøve seg igjen i morgen, mens av de andre er det bare Jaakko som ser ut til å rekke kampen til helga. En lårhøne er som kjent ikke den verste skaden man kan pådra seg.

Håkon Wibe-Lund ser ut til å måtte vente en stund på å få muligheten til å fravriste nykommer Vegar Landro plassen som høyre back.

- Nå sliter jeg med en strekk fremme i høyre lår. Vegar har gjort det kjempebra, men jeg har egentlig et ganske avslappet forhold til kampen om backplassen. Sesongen kommer til å kreve mange spillere så jeg er trygg på at jeg har noe å bidra med i år, sier Håkon til kil.no.

- Det er ingen ting som tyder på at det er noe alvorlig galt med ryggen, kan Andrč berolige oss med.

Kil.no har i dag fått berettiget strekk av Fremming. Vi skrev at Kula hadde assist på Pat sitt mål mot Hønefoss, men det var altså Fremming som sto for det geniale gjennomspillet. Kil.no mener fortsatt at Kula var KILs bestemann.


Publisert: 2004-02-24 17:07:49
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor