Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ivrig?
Ei stor fotballhelg venter, du kan få sett hele tre KIL-kamper i Kongsvingerhallen.  


Jørn Karlsrud debuterer som KIL-trener på lørdag.
Rosinen i pølsa blir selvfølgelig kampen mot Fredrikstad søndag klokken 15.00, men de ivrigste vil nok da allerede ha sett to KIL kamper for helga.

På lørdag leder Jørn Karlsrud et KIL-lag for første gang. Klokken 14.30 tar han tar med seg B-laget til hallen for å møte Galterud. Dette blir litt av et prestisjeoppgjør for Karlsrud, siden han var hjelpetrener på Furumoen så seint som i fjor.

- Jeg tror det blir moro. Antakelig stiller vi med 6-7 spillere fra A-stallen, så vi skal få et rimelig godt lag. Mange av de som ikke har fått så mye spilletid hittil i år er spillesugne, så de gleder seg nok også veldig, sier Karlsrud.

Resten av laget vil bestå av juniorspillere. Det er ennå usikkert hvem dette blir, men det er opplagt at spillere vil bli hentet inn for å dekke opp plasser der det ikke er spillere fra A-laget tilgjengelige.

Søndag varter juniorlaget opp med vorspiel til dagens høydepunkt. Klokken 13.00 tar de i mot Carlstad United til treningskamp. Carlstad satser hardt, og deres A-lag er nyopprykkede i svensk 2. divisjon. Når de stiller med sitt beste juniorlag forventes det en tøff kamp.

Klokken 15.00 på søndag blåses så "årets" treningskamp hjemme i gang i Kongsvingerhallen. Det nyopprykkede tippeligalaget Fredrikstad under ledelse av Eggen jr. står på motsatt side. Fredrikstad har langtfra imponert i treningskamper hittil, og er sikkert hissige på å få seg en skalp.

KIL vil i denne kampen også for første gang spille i sine nye trøyer fra UMBRO - det blir rene moteoppvisningen.

Velkommen til alle tre kampene!

David Molnberg er aktuell for kamp på lørdag. Mot gamleklubben Galterud forventes han å være heltent.

Tor Vidar Leikvin imponerte forrige helg. Blir han å se lørdag eller søndag?


Publisert: 2004-02-26 13:18:37
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor