Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Uten spilleglede
KIL manglet det meste av det de hadde sist helg, og tapte lørdag mot Ull/Kisa  


Thanh Tran kjemper med Stormoen om den defensive midtbanerollen. Harald var god sist helg og Thanh viste seg bra frem i dag.
Kampen gikk på kunstgresset på Jessheim og trener Vegard Skogheim håpet før kampen på full trøkk og entusiasme. Mange bytter fra sist kamp skulle tyde på at mange ville løpe livet av seg for å overbevise sjefen om at de er verdige en plass i startelleveren. Det skjedde ikke.

I første omgang gikk det veldig trått for begge lag. Hjemmelaget skapte null og niks, mens KIL skapte en stor sjanse, men ballen endte opp i nettveggen. Forsvaret gjorde med andre ord en grei første omgang, mens den offensive gløden og kreativiteten var fraværende.

I annen omgang klarte gutta å ta litt tak i kampen og hadde god kontroll. Ull/Kisa skapte ingenting mens KIL ikke klarte å score på sine fire-fem sjanser. Dermed måtte trener Rune Sønsterudbråten konstatere at det gikk galt mot slutten:

- De skapte ingenting og vi hadde full kontroll helt til de scorer sju minutter før slutt. Da ble vi fryktelig rufsete bak og de kunne fort puttet på et par til. De fikk også en straffe like før slutt, men den reddet Ulla.

Ull/Kisas mål kom etter en corner. Den første avslutningen ble reddet, men klareringen gikk i ryggen på en spiller og i mål. Etter det klarte KIL aldri å komme tilbake.

Trenerne savnet spilleglede, bevegelse, samhandling og entusiasme i dag. I tillegg nevnes motivasjonen som en forklaringsfaktor på hvorfor laget ikke fremsto på en mer positiv måte.

- Det er klart det er mer motiverende å spille mot Fredrikstad foran en ganske stort hjemmepublikum enn å møte Ull/Kisa på Jessheim. Flere av gutta var også litt tunge i beina i dag. Det så vi tendenser til allerede på fredagstreningen. Den eneste som var god i dag var Thanh Tran. De andre var langt under pari, sa Sønsterudbråten etter kampen.

Fakta
Ull/Kisa - KIL 1-0 (0-0)
Jessheim kunstgress

1-0 Trolig selvmål(83)

Laget (4-3-3):
Fredrik Eriksen (Andrè Ulla fra 45)
Vegar Landro
John Reidar Jensen
Kai Olav Ryen (Jaakko Nyberg fra 45)
David Molnberg (Kjetil Byfuglien fra 45)
Are Brodtkorb
Thanh Tran
Lars Erik Fremming (K)
Patrick Holtet (Foday Scattred fra 45)
Einar Kalsæg
Kim Roger Strand

Som den våkne leser oppdager figurerer ikke Olausson i startoppstillingen. Han fikk problemer med lysken sin etter fredagens trening og var ikke med til Jessheim. Trolig er han tilbake om kort tid.

Nå gjenstår følgende treningskamper:

11. mars: Bærum på Nadderud, kl. 17.30
14. mars: Gjøvik/Lyn i Kongsvingerhallen kl. 16.00
17. mars: Rosenborg i Abrahallen (Trondheim) kl. 18.00
27. mars – 3. april: La Manga, 2 kamper (Vard og TUIL).
6. april: Västra Frölunda i Göteborg


Publisert: 2004-03-06 17:14:40
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor