Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Trening igjen
I dag, tirsdag, var første dag med trening for KIL gutta. Allerede onsdag spiller de kamp.  

Nesten alle var tilbake på Gjemselund for å trene i dag. Bare Berg, Karlsrud og Karim manglet. De to førstnevnte kommer i morgen mens Karim ventes hjem fra ferie natt til fredag.

Ellers er det ingen som har blitt syke eller skadet i ferien. Halvorsen, som krangler med et par virus, er fortsatt litt usikker på hvor lenge han må ta det med ro. Adolfsson er som vi vet langtidsskadet og akillesgutta, Langnes og Ollie, bør vel ikke tenke fotball før vannet i Bæreia er under 30 grader.

Onsdag skal det spilles treningskamp mot noe så originalt som [i]Grenselaget[/i]. KILs motstander vil bestå av spillere fra Grue, Eidskog, Galterud, Sander og de svenske lagene Arvika och Örnen. Kampen blir spilt på Tobøl og begynner klokken 19.00. Arrangementet er en del av Geir Magne Grundtjernliens overgang til KIL.

-Dette passer oss utmerket. Vi får prøvd oss litt og kommet skikkelig i gang igjen. Vi vil starte med de beste vi har, men mange vil få prøve seg. Jeg håper vi får til spillet vårt slik at vi kan få tilbake trua, sa Erik Nystuen på treninga i dag.

Så er du sultefora på fotball er det bare å ta turen til Tobøl onsdag kveld. Kanskje vi får se en og annen [i]rakkarøkare i ribban[/i].Publisert: 2001-07-10 19:32:40
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor