Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tap mot Bærum
Bærum slo KIL 2-1 i kveldens treningskamp.  


Fremming i aksjon mot Bærum (Foto: Inge Jensen)
Først må vi unnskylde at Nadderud stadion sto oppført som kamparena her på Kil.no. Treningskampen ble flyttet til Sandvika uten at vi fikk informert om det på nettsiden, og vi beklager hvis noen tok en bomtur til Nadderud.

Fakta:
Bærum - KIL 2-1
1-0 Jostein Trulsrud
2-0 Nick Rios Haugen
2-1 Patrick Holtet

KILs lag:
Andre Ulla - Vegar Landro, John Reidar Jensen, Kai Olav Ryen, Kjetil Byfuglien - Ole Marius Hansen, Harald Stormoen, Lars Erik Fremming - Tore Andreas Gundersen (Foday Scattred fra 60), Einar Kalsæg, Patrick Holtet

Det ble altså et tap i denne treningskampen mot Bærum som rykket ned fra 1. divisjon i fjor høst. Hvis vi ser bak resultatet var det en grei gjennomkjøring for KIL og en jevnspilt kamp. Vi spilte godt i perioder og kjempet hardt, og feilene vi gjorde var slike som kan arbeides med frem mot seriestart.

Bærum kom best i gang og scoret på to av tre store sjanser i første omgang. Begge målene kom på kjappe kontringer. Først ble Jostein Trulsrud spilt fri alene med keeper, han gikk rundt Ulla og satte ballen i mål. Litt senere kom de gjennom på nytt, men da reddet Ulla skuddet fra seksten meter. Returen landet i beina på Nick Rios Haugen som enkelt økte ledelsen til 2-0.

KIL spilte brukbart etter dette, men klarte ikke å komme lenger enn til motstanderens sekstenmeter. Patrick Holtet hadde KILs beste sjanse i første omgang med et hardt skudd som keeper fikk slått over.

I andre omgang ble det spill med flomlys og litt kulde. Vi sto høyt og styrte kampen, men fikk bare et mål. Det kom da Patrick Holtet fikk den såkalte andreballen etter en duell i feltet, og han satt ballen i mål fra kort hold. Da var det spilt kun fem minutter av andre omgang.

Resten av kampen ble en offensiv øvelse for oss med mange mann i angrep. På slutten av kampen ble Ryen sendt opp som ekstra spiss sammen med Foday og Kalsæg, men selv om vi satset hardt og kom til noen avslutninger ble det ikke flere mål.

Bærums trener Tor Ole Skullerud, som er oppvokst på Kongsvinger, var fornøyd med seieren. Han sa etter kampen at han var overrasket over KILs offensive stil og anbefalte litt mer kynisme for å få resultater i 1. divisjon. Skullerud er også trener for Norges U-18 landslag for spillere født i 1986, så vi spurte om KILs Tore Andreas Gundersen er aktuell for det laget.

- Jeg hørte navnet hans først i dag, og han utmerket seg ikke spesielt i denne kampen. Kanskje han blir aktuell senere, men det er tvilsomt om han blir med i troppen jeg skal ta ut i månedsskiftet mars/april, sa Skullerud.


Publisert: 2004-03-11 21:59:12
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor