Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Nå da?
KIL møter nok et 2. divisjonslag søndag. Skal det endelig bli seier?  


Det forventes at Kjetil og de andre gutta hever seg når de nå får nok en sjanse fra start (Foto: Inge Jensen).
Kil.no garanterer ikke seier til hjemmelaget, men tar vi utgangspunkt i seriekampene mot Gjøvik/Lyn i fjor bør det bli spennende. Alle husker vel den spennende åpningskampen i Kongsvingerhallen, da G/L ble slått 2-1 etter mål av Olausson og Stormoen. Bortekampen ble hysterisk mot slutten da KIL på kort tid kom tilbake etter å ha ligget under 2-0. Byfuglien og Strand scoret for KIL da.

Nok historie på morgenkvisten. Slik det ser ut nå kan trenerne velge blant mange friske spillere. Nystuen (ankel), Olausson (lyskestrekk), Kleppe, (ankel) og Repshus (betennelse i kneet) er ventet tilbake snart. Hadde det vært seriekamp nå ville nok et par av dem spilt, men på denne tiden av året taes det ingen sjanser. Wibe-Lund ser ut til å forbli skadet en stund til. Han sliter stadig med å bli kvitt en strekk i låret.

Ekerhaugen, Leikvin, Gundersen, Scattred, Brodtkorb og Molnberg er med 2. laget i Galterudturneringen lørdag og blir ikke med i startelleveren mot Gjøvik/lyn.

Tapet mot Bærum har blitt evaluert og trenerne har funnet ut at de gjerne vil se et KIL lag som fortsetter slik gutta gjorde de første 20 minuttene mot Bærum.

- Da var vi bra og rundspilte dem. Vi burde ledet 2-0, så det var litt surt da de satte sine sjanser og tok ledelsen. Vi skapte sjanser, men må bli flinkere i helheten av spillet og sette sjansene, sier Skogheim.

Alle som har vært så heldige å se kampene mot Hønefoss og Fredrikstad vet at KIL er veldig gode når spillet glir. Mot Bærum satt ikke alle pasningene og laget fikk problemer med et kontringsvillig hjemmelag.

- Vi spiller med stor risiko fremover, og det er veldig bra når det funker. Problemet har vært at det blir store rom på midten for motstanderen når vi mister ballen i oppspillsfasen. Vi har ikke justert så mye fra sidelinjen så langt i år. Gutta må trene seg på å finne nivået selv gjennom å prøve og feile. Dessuten så trener vi på vårt eget spill 300 dager i året og da er det for dumt å bare ta hensyn til motstanderen fra kamp til kamp. Skal vi vinne må vi risikere noe, sier en optimistisk Skogheim.

Trenerteamet har tatt ut følgende lag til søndagens kamp (4-3-3):
Eriksen
Landro
Nyberg
Ryen
Byfuglien
Kula
Stormoen (K)
Fremming
Strand
Kalsæg
Holtet

Kampstart 16.00 i Kongsvingerhallen.

- Jeg blir særs overrasket hvis vi slår et 2. divisjonslag, sier en smilende Vegard Skogheim til kil.no.

Tre av heltene etter fjorårets kamp på Gjøvik.


Publisert: 2004-03-13 10:49:18
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor