Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Lekestue
KIL var i fint spillehumør og pulveriserte Gjøvik/Lyn søndag ettermiddag  


- Det var en lettelse å score mål igjen, sa Einar etter dagens tre mål.
Før kampstart fikk spillerne beskjed om å legge opp taktikken selv. Trenerne forsvant fra garderoben, men fikk en liten briefing av gutta før avspark. Vi tar vel ikke for hardt i når vi sier at spillernes taktikk lyktes svært bra.

Allerede etter fire minutter endte en artig og avtalt cornervariant med at Patrick banken inn ballen nede ved stolperota. Gutta fortsatte å produsere sjanser og styrte kampen fullstendig utover i omgangen. Det høye presset virket veldig bra og resulterte i scoring da Kalsæg stjal ballen på tjue meter, vendte opp og satte den i hjørnet. Like etter headet Ryen inn 3-0 på en corner og da Jaakkos strålende fremspill ble ekspedert i mål av Kalsæg ruslet Pat bort til benken og informerte Skogheim om at han hadde fått sparken.

Kim headet inn 5-0 og Kalsæg styrte inn 6-0 på Landros fine innlegg før dommeren blåste av første omgang. Einar Kalsæg hadde før denne kampen ikke fått ballen i mål og var lettet over dagens tre scoringer:

- I dag fikk jeg veldig mange fine fremspill og hadde gode baller å jobbe med. Da er det morsomt å spille spiss. Det har irritert meg at jeg ikke har putta før, men jeg har prøvd å ikke tenke så mye på det. Det har jo gått brukbart på treningene og det bruker jo å løsne til slutt. Det var deilig at det skjedde i dag og det hjelper på selvtilliten, sa Einar etter kampen.

KIL vant sjansestatistikken 10-0 i første omgang og publikum hadde vært vitne til at gutta feide gulvet med bortelaget. I annen omgang fikk vi omtrent det samme kampbildet, men nå hadde gjestene ballen noen ganger og kom også til en målsjanse. Dessverre for KIL klarte de å score på den.

KIL produserte en del halvsjanser og fem veldig gode. To av dem ble ekspedert i mål. Kim ble også tremålsscorer etter at han headet Brodtkorbs corner i mål og like før slutt satte inn en retur. Dermed endte det med en relativt solid 8-1 seier.

Etter kampen hadde trenerne fått igjen jobben og kunne tilfredse fortelle dette til kil.no:

- Dette var veldig bra. I dag var vi både gode og effektive med åtte mål på femten sjanser. Det var dette laget vi var skunder fra å tape mot i fjor og vi skal heller ikke glemme at Eriksen reddet oss da vi vant 2-1 mot dem i fjorårets første seriekamp. De hadde vel ikke sin beste dag i dag, men det er ingen tvil om at vi var gode.

Fakta
KIL – Gjøvik/Lyn 8-1 (6-0)
Kongsvingerhallen

1-0 Patrick Holtet
2-0 Einar Kalsæg
3-0 Kai Olav Ryen
4-0 Einar Kalsæg
5-0 Kim Roger Strand
6-0 Einar Kalsæg
6-1 Vegard Svenskerud
7-1 Kim Roger Strand
8-1 Kim Roger Strand

KILs lag (4-3-3):
Fredrik Eriksen
Vegar Landro
Jaakko Nyberg
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien (Molnberg fra 16)
Ole Marius Hansen
Harald Stormoen (K)
Lars Erik Fremming (Scattred fra 70)
Kim Roger Strand
Einar Kalsæg
Patrick Holtet (Brodtkorb fra 68)

Kjetil Byfulien måtte forlate banen med en strekk i låret etter et drøyt kvarter. Inn kom en opplagt David Molnberg. Hans innhopp gjør at vi kan sove godt selv om Kjetil blir borte noen dager. Vi kommer tilbake med mer info om skaden utover i uken.

Nå ser kamplista slik ut:
17. mars: Rosenborg i Abrahallen (Trondheim) kl. 18.00
27. mars – 3. april: La Manga, 2 kamper (Vard og TUIL).
6. april: Västra Frölunda i Göteborg


Kim Roger satte også inn tre mål i dag. Foday gjorde det samme i lørdagens B-kamp. Spissproblem?

Selv når det blir storseier er det ting å diskutere i garderoben etter kampen.


Publisert: 2004-03-14 18:49:52
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor