Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Dyrt eller billig?
Henning Kjøk kommenterer billettpriser og kan fortelle om hyggelige ting fra markedssiden i klubben  


Hvitt eller rødt sete? Du bestemmer!
Kil.no følger med på debattsidene og har tatt en prat med styremedlem Henning Kjøk for å få en kommentar til prisene på Gjemselund. Sammenlignet med en del klubber både i 1. divisjon og tippeligaen ligger sesongkortet på Gjemselund høyere i pris.

- Når vi sammenligner prisene må vi ikke glemme at vi i 1. divisjon faktisk har flere hjemmekamper enn lagene i tippeligaen. Et annen poeng er at de plassene som oppgis i statistikker over billigste sesongkort ikke akkurat er de beste plassene på stadion. Hos oss derimot får du de beste plassene på langsiden hvis du kjøper sesongkort, mens du hos andre klubber må langt høyere i pris for tilsvarende utsikt, sier Kjøk.

Kjøk forteller videre at KIL har økt prisene noe i år fordi klubben tross alt har svært anstrengt økonomi.

- Vi må ikke glemme at klubben vi alle liker fortsatt har negativ egenkapital og skal vi få lisens neste sesong må den gjelden halveres i løpet av denne sesongen.

- Vi ønsker oss også en organisert supporterklubb som klubben kan forholde seg til og samarbeide med. Får vi det kan det bli aktuelt å inngå spesielle avtaler med de som da er medlemmer der. En supporterklubb som fungerer har vi dessverre ikke nå, sier Kjøk, som understreker at klubben er takknemmelige for alle som støtter laget, enten det er i organiserte former eller ikke.

Kjøk forteller også at klubben har tegnet kontrakt med mange nye sponsorer i tillegg til de gamle trofaste. Dermed er klubben snart i havn med sponsorbudsjettet, og vi kan vel trygt slå fast at det er noen år siden det var tilfellet før seriestart.

For de som venter på skjerf kan Kjøk opplyse om at disse er rett rundt hjørnet.

Og sist, men ikke minst: Kjøp enten sesongkort eller halvårskort så er du sikret genial plass på hovedtribunen under alle seriekampene (klikk på billetter på forsiden for mer info).


Publisert: 2004-03-15 23:19:41
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor