Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
All time high
Kil.no satte ny rekord etter seieren over RBK  

Til tross for store høydepunkter i fjor, vi tenker da først og fremst på hjemmekampen mot Ull/Kisa og opprykkskampen mot Lillehammer, har aldri flere besøkt kil.no enn etter onsdagens 4-2 seier over RBK. Den gamle rekorden ble først slått kampdagen for så å bli overgått igjen dagen etter.

Kil.no satte altså ny rekord med 1415 forskjellige PC’er innom. Dette var faktisk et par hundre flere enn etter at opprykket ble sikret i fjor høst. Årsaken er nok et seieren mot seriemesterne vekket mer oppsikt enn opprykket. Ellers lover det til å bli en bra sesong for web-siden. I hele vinter har snittet ligget som om vi skulle vært i sesong. Det lover godt før seriespillet.

Vi må også rette en advarende pekefinger til noen av våre brukere. Enkelte har den siste uken også prøvd å sette ny rekord i lavmål på debattsidene. Vi oppfordrer til å bruke folkeskikk, sunn fornuft og ikke legge ut adresser, telefonnummer og lignende til andre enn seg selv. Moralen får være at det går an å ha sterke meninger uten å bruke alle ordene i ordboka.

Det ville være trist om vi igjen må begynne å slette innlegg og brukere.

Vi minner også om at skjerfene har ankommet Gjemselund. De som vil kan med andre ord møte opp i normal kontortid for å sikre seg et flott skjerf.


Publisert: 2004-03-20 12:45:30
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor