Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Den venstrebeinte
Kjetil Johansen er en av spillerne som ble hentet til KIL før sesongen. Dessverre har vi fått sett lite til midtbanespilleren til nå.  

24 år gamle Johansen som kommer fra Konnerud like utenfor Drammen spilte mange av treningskampene i vinter, og mange gledet seg til å se en venstrebeint spiller ute på kanten. Det har det blitt lite av så langt.

-Jeg startet vintersesongen bra, men fikk et brudd i ankelen rett før seriestart. Det har ødelagt vårsesongen min. Akkurat nå jobber jeg med å få tilbake selvtilliten. Etter mange skader de siste årene merker jeg at det blir tyngre og tyngre å komme tilbake psykisk og fysisk. Jeg skal gi alt på trening og i kamp for å komme i god form igjen. Mottoet mitt er: nå eller aldri, sier Kjetil til KIL.no.

Kjetil har tidligere vært i Asker, Odd og Strømsgodset og har spilt på de fleste plassene på midtbanen i de ulike klubbene. Gutten som har rundt 15 Tippeligakamper og 30 1. divisjonskamper med seg i bagasjen trives godt i sin nye klubb.

-Kongsvinger er en fin klubb å komme til. Spillere, trenere og støtteapparat er flinke til å ta vare på de nye spillerne. I tillegg er KIL en målbevist klubb som satser som en storklubb. Jeg trives utmerket i klubben, med mange trivelige mennesker, sier Kjetil før han legger til at KIL er langt foran Godset på talentutvikling. Skulle gjerne vært i KIL som 16-17 åring. Da hadde jeg vært jævla god, avslutter han med et smil.

Til tross for Hedmarks største kjøpesenter, glimrende muligheter for friluftsliv, bowling, golfbane, rundkjøringer og andre fasiliteter er ikke Kjetil like entusiastisk når det gjelder selve byen.

-Kongsvinger som by: Tja hva skal jeg si? Her på Vinger er det mange blide og trivelige mennesker som er lett og komme i kontakt med. Skulle gjerne sett att byen var større, og at det var litt mer å ta seg til. Jeg er jo ganske hjemmekjær så det blir noen kjøreturer til Drammen for å treffe familie og venner.

Nå som Kjetil har vært skadefri en stund er lysten til å spille seg inn på laget kommet for fullt.

-Målet mitt er å finne tilbake til formen som jeg var i før jeg ble skadet. Deretter spille meg til fast plass på laget. Vi er gode nok til å bli blant de 4, hvis vi får beholde de samme spillerne, mener lysluggen fra Buskerud.


Publisert: 2001-07-12 17:21:23
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor