Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Talentfull
KIL-gutten Jan Martin Knashaug var denne helga med på talentleiren til NFF for gutter født i 1989.  

Keeperen fra Brandval er til vanlig å finne på NTG/KIL sitt juniorlag, men mens de fleste andre gutta koser seg under sola på Kypros, var Jan Martin Knashaug med på treningssamling her hjemme i helga.

NFF hadde plukket ut 30 gutter fra hele landet. Blandt disse var det altså en KIL-gutt. Fra fredag til søndag bodde gutta sammen i Kongsvingerhallen.

- Jeg synes det har gått brukbart. Tilbakemeldingene fra keepertreneren har gått på at jeg klarer meg godt i feltet, men at jeg generelt bør bli litt tøffere, sier unggutten.

Det er ennå ikke tatt ut noe landslag for G15. Dette kommer til å skje til høsten etter at det er gjennomført ennå ei samling i sommer. Denne kommer til å være i Porsgrunn. Etter dette vil det bli tatt ut en tropp som skal spille med flagget på brystet i høst.

Keeperne i rekruttstallen blir nå tatt godt vare på. Terje Sætre er tilknyttet NTG og følger opp keeperne der tett, og i tillegg er Morten Kristiansen tilknyttet KIL Toppfotball. Mange vil huske han som keeper på A-laget i deler av 2002-sesongen.

I utgangspunktet skal man fylle 16 i løpet av året for å få spille seniorkamper, men KIL har fått dispensasjon til å bruke Jan Martin i 3. divisjon dersom dette skulle være aktuelt. Både den sportslige ledelsen i KIL og trenerne for rekruttstallen mener at Knashaug både har fysisk og psykisk styrke til dette, dermed kan det i løpet av sesongen kanskje være duket for en 3. divisjonsdebut.

Vi kan også ta med at de fleste av spillerne i rekruttstallen som ikke er på Kypros spilte kamp for KIL Fotball sitt juniorlag mot Grei i dag .Det endte med tap 3-2, men etter kil.no sin mening gjorde både Stephan Slettvoll, Henrik Braaten, Eirik Kvale og Amir Alabdi en god kamp. spesielt ryddet Henrik Braaten opp mye som midtstopper.
- Keepertreneren sa at jeg kunne bli tøffere, sa Jan Martin Knashaug til kil.no etter at talentsamlinga var avsluttet


Publisert: 2004-03-28 21:31:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor