Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Stemningsrapport fra Kypros
Store deler av NTG/KIL sitt juniorstall er denne uka på treningsleir på Kypros.  

Etter respektive 16 og 21 timer på reisefot, ankom to grupper fra NTG Kongsvinger Princess Beach Hotel på Kypros lørdag 20. mars. Været har til nå vært strålende, og treningsforholdene optimale. Etter en uke i paradis er det på sin plass å gi kil.no sine lesere en stemningsrapport fra det solfylte livet på middelhavsøya.

Etter tidligere års erfaringer, var det blant både blant trenere og spillere knyttet spenning til treningsforholdene her. Det viste seg imidlertid tidlig at denne spenningen var uberettiget. Helt jevne baner med tykt og fint gress som blir vannet opptil flere ganger daglig gir muligheter for teknisk briljant fotball.

Været har som sagt også vært av det herlige slaget. Med rundt 25 grader på gradestokken, nyter vi hvert sekund i sola. Lørdag hadde vi fri fra alt tjas og mas. Fra bassengkanten er det utsikt mot en sliten gjeng, med en ukes hardtrening bak seg. Dagene flyr forøvrig av gårde med stivt program helt fra vekkingen kl. 07.00 til etter middagen 19.00.

Et blandingslag av skolens Galterud-spillere og noen av KILs juniorspillere møtte et relativt sterkt lag fra Salamina på onsdag. Salamina kunne vise til sterke resultater som for eksempel 1-1 mot Lyn for en drøy måned siden.

Kampen fikk en svært dramatisk åpning med to raske nettkjenninger for kypriotene. Etter dette jevnet kampen seg ut, men etter å ha brukt opp uflakskvoten for bortimot hele vårsesongen sto det allikevel 4-1 til pause.

2. omgang ble en annen historie. Et meget aggressivt NTG-lag gjorde omgangen til sin egen. 15-20 minutter ut i omgangen, var stillingen 4-3, og sjansene kom på løpende bånd. Et snaut kvarter før slutt kom endelig utligningen etter en aggressiv stupheading fra Ragnar Koffeld. De siste minuttene var preget av konstant press mot kypriotenes mål. De fikk allikevel en kontring mot slutten: Gjennombruddspasningen kom, keeper Raymond Christensen ruste ut for å hindre scoring, men gjorde seg dessverre skyldig i et soleklart
straffespark. Christensen reddet imidlertid kypriotenes forsøk fra 11-meteren, men returen tilfalt en ”innfødt”, som banket ballen kontant i nota. 5-4 ble da også sluttresultatet, og et velspillende, men allikevel beseiret NTG-lag, gikk skuffet av banen.

Målscorere for NTG: Ragnar G. Koffeld 3 og Fidan Loku. Når en snau uke stå igjen av oppholdet, er de fleste solbrune, men konkurransen om den bruneste kroppen er allerede vunnet av trener Knut Nordnes.

Tekst: Eskil Koffeld


Publisert: 2004-03-29 15:55:00
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor