Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Winnie leder
Etter dagens morgentrening kom KILs massør i fokus  


Fremming, Winnie og Kula leder KILs uhøytydelige konkurranse.
På slutten av økta var det klart for Sønsterudbråtens sprelske konkurranse. Skøyeren Rune stiller med en ny oppgave til hver trening, og hele troppen deles inn i lag som konkurrerer. Før dagens trening var det uavgjort, men nå har endelig et lag tatt ledelsen.

Kula, Fremming og Winnie fikk ned flest vannflasker i dagens bowlingaktige øvelse og leder.

Ellers var dagens trening preget av god innsats og godt humør. De som ikke startet i dag kjørte ulike øvelser, mens gårsdagens startellever jogget og spilte fotballtennis. I tillegg ble økta litt lengre enn normalt. Mot slutten var det avslutningstrening. Det vil si at dagens ettermiddagsøkt blir en liten golfkonkurranse.

Patrick Holtet var ikke med i dag heller, men det er ventet at han rask får orden på sin vonde tå og er tilbake i trening onsdag. Jaakko Nyberg måtte ut etter å ha fått et kne i magen i går. Han var heller ikke med i dag, men det er ikke noe alvorlig.

Dagens beste syn: Hjelpetrener Jørn Karlsrud tok en velfortjent dusj i badekaret, mens vi andre med vårt ørneblikk oppdaget dusjkabinettet 30 cm unna.


Fotballtennins er morsomt dagen etter kamp.

Materialforvalter Martin Jansen kunne drikke sin morgenkaffe i vakre omgivelser.


Publisert: 2004-03-30 11:19:58
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor