Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ole Marius Hansen
Denne gutten kan du bare kalle Kula...  


Kula koser seg i sola.
...og Kula har skrevet en liten hilsen til dere trofaste lesere av kil.no:

Hei alle KIL-supportere

En ny sesong er i anmarsj og i år er det førstedivisjon som gjelder for oss. Jeg tror ikke vi blir noen kasteball på dette nivået selv om vi er nyopprykket fra andredivisjon. Det er mange talentfulle spillere her og en glød i og rundt KIL som er helt enorm. Etter noen dårlige år for klubben peker pila igjen oppover og det er en av hovedårsakene til at jeg valgte KIL. Det er artig å spille for en klubb i medgang, og når vi også har utrolig mange supportere og fans er det ekstra moro. Tusenvis av mennesker som skriker fra tribunen er helt fantastisk. Med god hjelp fra dere klarer vi oss sikkert.

Da jeg var klar for KIL kjøpte jeg meg hus i Kongsvinger og flyttet dit sammen med samboeren min, Elvira. Jeg ville være med på alle treninger og ikke minst være opplagt til alle treninger. Det er ikke lett hvis man pendler, så både for min egen og lagets del valgte vi å flytte. Vi har begge funnet oss godt til rette i byen og klubben. Nå gleder vi oss til sesongstart.

Vi sees på Gjemselund
Kula


Publisert: 2004-04-01 15:28:18
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor