Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Vegar Landro
Kil.no vet at flere i og rundt Brann ristet på hodet da backen fikk gå til Kongsvinger  


Vegar Landro
Og det kan vi godt skjønne, for Vegar har i flere kamper i vinter vist at han er en svært god spiller. Sist uke ble han også belønnet med et innhopp på U-21 landslaget. KILs nyeste landslagsspiller forteller dette om seg selv:

Utenfor fotballbanen er jeg forlovet med Kjersti og jobber deltid ved Vennersberg skole og på fengselet på Vardåsen. Jeg trives veldig bra i begge de jobbene. Tidligere har jeg spilt for Nest-Sotra, Vadmyra og Brann, men nå valgte jeg KIL fordi det ga meg muligheten til å spille i førstedivisjon. I tillegge er det et lag med veldig bra miljø. Da jeg var en uke på prøvespill ble jeg tatt godt imot og tiden etter jul har bekreftet førsteinntrykket jeg fikk. Jeg har fått veldig bra kontakt med Are, han er en utrolig artig fyr som bare går rundt og sprer glede.

Nå trives jeg veldig bra både på og utenfor banen og jeg tror at vi i hvert fall skal holde plassen i år. Kanskje blir det opprykk (J), men vi får ta en kamp om gangen og så får vi se til slutt. Nå ser jeg frem til en lang og innholdsrik sesong med mye moro.

Det var alt fra meg, over og ut.

PS: Skogheim er hjemme igjen og trenerens hjørne er oppdatert.

- Miljøet i KIL er veldig bra, sier Landro, mens Rune Sønsterudbråten gjør sitt beste for å ødelegge det inntrykket.


Publisert: 2004-04-05 09:53:52
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor