Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Sverige 0 – Norge 2!
KIL-gutta vant fortjent mot Västra Frölunda i Göteborg i ettermiddag.  


Espen Nystuen var banens beste i kampen mot Västra Frölunda, og vi håper formen holder seg gjennom påskefeiringa
Kampen startet bra for KIL sin del. Med et høyt press og voldsomt tempo og ditto intensitet ble de stripete Gøteborgerne nesten tatt litt på senga. KIL presset på, men maktet ikke å skape de store målsjansene.

Litt ut i omgangen tok svenskene litt over. De beit seg fast høyt oppe på banen, godt hjulpet av en del svake klareringer og feilpasninger på midten fra KIL sin side. Dette førte til at de i et kvarters periode virkelig var på hæla. Västra Frölunda så nå ut som om de helt skulle ta over.

Etter vel en halvtime endret det seg. Paul Olausson tok frispark fra vel 20 meter, keeper måtte gi retur, men Einar Kalsæg var på plass for å snappe opp den. Etter litt om og men måtte en forsvarer ty til ulovlige midler, og dommeren pekte på straffemerket. Kjetil Byfuglien satte straffa i mål via keeper.

Etter dette hadde KIL kontroll ut omgangen, og etter pause kan man si at vi hadde enda bedre orden på spillet. Det satt bra på midten, det var mange gode løp og fine tekniske detaljer. Espen Nystuen utmerket seg meget positivt, og det er tydelig at gutten fra Lia er i god form før seriestart.

- Vi spiller bra i annen omgang. Det er detaljer som ikke er topp, men nå er det bare å dra hjem for å pleie formen til seriestarten, sa Nystuen til kil.no etter kampen.

Espen var delaktig i det andre målet. Han vant en hodeduell videre til Olausson, som headet ballen til Foday Scatred. Scatred styrte ballen videre med pannebrasken ut til Nystuen som kommer rundt på høyrekanten. Nystuens innlegg treffer Foday, som vakkert legger igjen ballen til Einar Kalsæg, som setter ballen inn helt inne ved stanga.

Etter dette kontrollerte KIL kampen, og KIL-supporterne som var til stede (ca. 10), kunne si seg fornøyde med generalprøven.

- Helhetsinntrykket er bra – og det er hovedsaken. At det er noen detaljer å terpe på, må jeg innrømme, men dette er småting, sier Vegard Skogheim.

Småtingene Skogheim tenker på er spesielt klareringer. KIL prøver å spille seg ut fra eget forsvar, men noen ganger må det klareres også. Her opptrer gutta foreløpig litt usikkert.

Alt i alt kan kil.no sin utsendte glede alle leserne med at KIL er i rute. Velkommen til Gjemselund 2. påskedag!

Västra Frölunda – KIL 0-2 (0-1)
Ruddalen, 50 tilskuere

0-1 Kjetil Byfuglien (32 str.)
0-2 Einar Kalsæg (50)

Gule kort: Einar Kalsæg, et til Västra Frölunda

KIL (4-3-3)

André Ulla
Vegar Landro
Kai Olav Ryen
Jaakko Nyberg
Kjetil Byfuglien
Espen Nystuen
Harald Stormoen
Ole Marius Hansen
Paul Olausson
(Patrick Holtet i 23 minutter)
Foday Scatred
(Kim Roger Strand i 10 minutter)
Einar Kalsæg

Gutta fikk pep-talk i pausen, og 2. omgang ble bedre enn første.

Einar Kalsæg var innblandet i begge KIL sine mål. Han skaffet straffe på det første og scoret selv det andre


Publisert: 2004-04-06 19:34:22
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor