Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Nystuen kan miste seriestarten
KILs eminente indreløper tråkket over mot Västra Frölunda tirsdag og har problemer med en ankel  


Espen Nsytuen kan miste Skeid-kampen. I bakgrunnen sitter en mulig erstatter; Are Brodtkorb.
Det er ikke samme ankel som for noen uker siden, men Espen har hatt virkelig vondt uansett. Nå har han haltet rundt et par dager, men heldigvis er det fremgang å spore.

- Det er fortsatt ganske hovent, men jeg har hatt bra kompress så det er en del bedre i dag enn går. Jeg får virkelig håpe jeg blir klar til seriestarten, sier Espen til kil.no.

Med Fremming ute med brudd får KIL virkelig testet bredden i stallen hvis Espen må melde pass på mandag. Da ligger det an til at indreløperne blir Kula og Brodtkorb. Uansett hvem som spiller tror Espen det blir en tøff kamp:

- Det blir nok en jevn batalje ja. I en seriestart er begge lag hundre prosent motiverte og det blir nok ikke lett for noen. Vi vil få det mye tøffere enn i mange av treningskampene, og finspill kan det fort bli lite av. Skeid er et ungt lag som er supplert med noen rutinerte spillere, så kanskje vi bør satse på en tidlig goal for å knekke dem.

Espen tror Aalesund og Start blir de to lagene som tar turen opp i Tippeligaen etter årets sesong.

- Aslesund er samspilte og har kontinuitet i stallen sin. I tillegg er de godt rustet etter så vidt å ha rykket ned i fjor. Start har kanskje det beste laget på papiret, men de er ikke så samspilte og trenger nok litt tid før spillet sitter. Jeg er litt usikre på dem, men får de flyt fra første kamp kan de godt vinne 1. divisjon.

- Vi får ta en kamp om gangen, men jeg tror det er ganske jevnt bar topplagene, så kanskje vi kan håpe på en plass rundt midten av tabellen. Vi er jo et lag som er samspilt og fremadstormende, avslutter Nystuen, i det har gjør seg klar for hyttetur i påskefjellet.


Publisert: 2004-04-08 12:56:26
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor