Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kalassifre
Det ble storseier da KIL 2 besøkte Grue torsdag kveld  


Foday Scattred scoret to mål og var god i en omgang mot Grue.
KIL 2 stilte med et solid mannskap og det fikk hjemmelaget merke tidlig i kampen. På en litt liten grusbane klarte KIL-gutta å legge skikkelig trøkk på allerede fra start, og det tok da også under ti minutter før det sto 1-0. Tore Andreas Gundersen fikk æren av å sette et straffespark i mål.

Et par minutter senere viste Foday Scattred muskler da han valset inn i sekstenmeteren, rundet keeper og satte inn 2-0. Grue klarte ikke å skape en skikklig målsjanse i løpet av de første førtifem minuttene, men det unge mannskapet kjempet som løver og ga KIL kamp.

Heldigvis klarte KIL å ta med seg tempo og intensitet inn i en kamp der de var store forhåndsfavoritter. Det var en av grunnene til at det sto 5-0 ved pause etter nok en scoring av Scattred, en av Jensen og en av Strand.

Midtstopper John Reidar Jensen gjorde en god kamp selv om han ble byttet ut etter pause, og gjorde sitt ytterste for å overbevise kil.no om at han har for vane å score mål.

- Jeg har vært spiss i mange år og ble ikke omskolert til stopper før jeg kom til Vålerenga som nittenåring. I Oslo Øst i fjor scoret jeg vel en 3-4 mål, sa Jensen som i dag bredsidet inn en corner fra Brodtkorb.

- Målscorer? Det er vel en grunn til at du ble flyttet ned som stopper, kom det tørt fra et hjørne av garderoben.

I annen omgang klarte KIL bare å holde tempo og intensitet i et drøyt kvarter. I den perioden headet Strand inn et mål til før han klinte inn 7-0 på en halvvolley. Unge Eskil Koffeld fikk æren av å sette inn KILs siste mål da han headet inn en corner.

Dermed hadde KIL scoret hele åtte ganger og de fleste regnet med tosifret, men Grue ville det annerledes. Arbeidsmoralen til hjemmelaget tok seg noe opp og de klarte å skape noen sjanser i løpet av den siste halvtimen, og de fikk også en scoring. Fredrik Eriksen var uheldig med en heading ute på banen og Grue kunne sette et trøstemål i tomt bur.

Dette var Jørn Karlsruds første kamp som trener for 2. laget, og den tidligere stjernespilleren hadde grunn til å være fornøyd.

- Hele gruppa viser en utrolig profesjonell holdning til kampen og er skikkelig tente på å vise seg frem. Vi vet at vi har bedre kvalitet i laget enn Grue, men allikevel er gutta hundre prosent skjerpa. Det eneste negative er at vi slipper oss ned et par hakk litt for tidlig, men vi var veldig gode i en og en halv omgang, sa Karlsrud etter kampen.

Midtbanespiller og kaptein Are Brodtkorb la etter vår mening inn en god søknad om å får spille mot Strømsgodset søndag. Gutten sjøl var også fornøyd, med seg selv, og med laget:

- Gutta gjorde en bra innsats og viste flott tenning. Vi kjørte på fra start og fikk kampen inn i vårt spor, og ledet 5-0 ved pause. Det er solid.

Fakta:
Grue – KIL 2, 1-8 (0-5)

0-1 Tore A. Gundersen (7)
0-2 Foday Scattred (10)
0-3 Foday Scattred (34)
0-4 John Reidar Jensen (37)
0-5 Kim Roger Strand (45)
0-6 Kim Roger Strand (52)
0-7 Kim Roger Strand (55)
0-8 Eskil Koffeld (59)
1-8 (63)

KILs lag (4-3-3)
Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
John Reidar Jensen
(H. Bråten fra 72)
Bent Roar Ekerhaugen
David Molnberg
Eskil Koffeld
(R. Tungen fra 74)
Thanh Tran
Are Brodtkorb (K)
Kim Roger Strand
Foday Scattred
Tore A. Gundersen
(T. V. Leikvin fra 45)

Og til slutt gratulerer vi Kongsvinger by som i dag fyller 150 år! Presangen fra KIL var en solid seier.
Glade gutter i garderoben.

Jørn Karlsrud så en drøy time med god fotball torsdag kveld.


Publisert: 2004-04-15 22:15:41
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor