Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ikke noe lag
Det knytter seg stor usikkerhet til dagens ellever  

Jaakko Nyberg har problemer med et kne og skal testes like før kampen. Han sitter nå på bussen og håper det skal gå bra.

- Jeg tror det skal gå bra. Jeg hadde en del veske i kneet sist uke, men tok en kortisonsprøyte torsdag og nå kjennes det bra ut, sier Jaakko til kil.no.

På fredagens trening fikk gutta for en gangs skyld ikke laget. Det kan med andre ord bli endringer siden kampen mot Skeid.

- For første gang har vi hatt store diskusjoner, men vi har blitt enige i dag. I går var vi ikke enige, for vi har vært veldig i tvil om spesielt en plass. Gutta har ikke fått laget enda, så da vil vi heller ikke gi det til kil.no sine lesere, sier Sønsterudbråten der han teller røde biler fra sitt buss-sete.

Kan du ikke se kampen følger du den på Eidsiva/KIL sin sms tjeneste. Send KIL VARSLE til 1960. Det koster 3,- pr melding og overskuddet går til KIL.


Publisert: 2004-04-18 14:59:57
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor