Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Oppsummering
Vi har bilder og tegninger fra avgjørende situasjoner i Godset-kampen  


Kula, her i tøff duell med Amir Sharif, fikk skryt av Rune Sønsterudbråten for sin innsats etter kampen (Foto: Inge Jensen).
De som var i bandyland for å se fotball på søndag fikk være vitne til en merkelig fotballkamp. I først omgang var hjemmelaget aggressive, sultne, sterke og ganske gode. De klarte ikke å skape farligheter på annet enn dødball, og måtte ha straffe for å score. KIL var dårlige og skapte ingenting, men trøsten er at vi trolig var dårligere da vi tapte 8-0 på Marienlyst i 1997.

I annen omgang kom KIL godt i gang, men i motsetning til før pause holdt det nå i mer enn seks-sju minutter. Gutta sto på, viste seg frem og ville spille fotball igjen. Hjemmelaget ble mer og mer slitent og gutta gjorde et positivt inntrykk. I tillegg klarte de å overføre troen på poeng til de som så på. Supporterne i klokkesvingen ga bra lyd fra seg og det er nesten en skam at ikke Foday fikk æren av å putte foran den gjengen.

Artig var det også å registrere stemningen hos hjemmepublikummet på vei ut av stadion. Vi overhørte mange samtaler i trengselen og gjennomgangsmelodien var at Godset ikke fortjente mer enn det poenget de fikk. Media fikk også med seg KILs gode annen omgang og dermed er vel egentlig alle enige.

Kil.no og KILs trenerteam er også ganske enige. Kil.no har vært litt snillere mot begge lag, og telt sjanser på noen skudd, men tendensen er uansett den samme.

Sjanser (KILs tall står først og de offisielle tallene er i parentes)
1. omgang: 1-6 (0-4)
2. omgang: 4-1 (4-0)

Cornere:
1. omgang: 0-2
2. omgang: 3-1

Pluss: At gutta reiser seg og gjør en bra annen omgang. Igjen ser det ut til at vi har mer krefter enn motstanderen.

Minus: At vi er så tamme i en hel omgang.

Overraskelsen: At trenerteamet la om til den hittil lite brukte formasjonen 3-3-4 hele tjue minutter før slutt. Ingen skal kalle gutta på benken feige!

PS 1: Vegard Hansen, Vidar Evensen og Kjetil Johansen er de tre spillerne som har spilt for både KIL og Godset.

PS 2: Av dagens spillere er det kun kaptein Harald Stormoen som var med sist KIL spilte på Marienlyst. Det var i 200 sesongen og KIL tapte 2-0.

PS 3: Olausson prøvde ingen lobb i starten av annen omgang. Svensken skulle bredside ballen i tomt mål da Ødegaard var på bærtur, men ballen traff for høyt på foten og det så ut som et brukbart lobbe-forsøk.

PS 4: KIL har ikke tapt en seriekamp siden 19 oktober 2002!!! Da røyk vi 2-1 mot Kvik-Halden på bortebane.

Sitatet: ”Det er ingen grunn til å forsvare nullen fremover”. Vegard Skogheim om valget av en skikklig sluttoffensiv.De fleste har vel sett det på TV, men uansett: Her setter Foday inn 1-1.

Kim Roger Strand i det han fyrer av skuddet som er foranledningen til 1-1.
- Det føles bra og det er utrolig moro at vi klarer å hente det inn på slutten. Jeg fikk til et brukbart skudd og det var deilig å se Foday sette den inn, sier Kimsalabim til kil.no dagen etter kampen.(Foto: Inge Jensen).


Publisert: 2004-04-19 20:53:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor