Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Bra trening!
KIL tok en ny seier da de slo LSK på Åråsen onsdag kveld.  


- Jeg klinket ballen opp i det krysset, skrøt Harald i følge ubekreftede kilder.
Det er synd at ikke KIL spiller i Tippeligaen, ettersom det ser ut som det er helt umulig for lagene i vår øverste divisjon å komme på talefot med oss. I kveld vant KIL 2-0 over Lillestrøm, som stilte med det de hadde, på Åråsen.

KIL ble i begynnelsen av kampen presset bakover, og i løpet av det første kvarteret skapte LSK tre brukbare sjanser. Som vanlig var taktikken til gultrøyene å utnytte hodestyrken til sine spisser, og det var da også på innlegg og dødballer at de var farligst.

KIL red av denne første stormen, og etter en halvtime var Vegar Landro på et raid fremover. Han la inn, en forsvarer fikk klarert, men ikke lenger enn at KIL sin midtbaneelegant Harald Stormoen fikk tatt ned ballen og skutt fra ca 25 meter. Ballen gikk rett i krysset, og Emil Baron i Lillestrømmålet hadde ingen sjanser selv om han strakk seg så lang han var.

Et par minutter etterpå kom det et nytt innlegg fra høyresiden. Denne gangen var det Espen Nystuen som sto bak det. LSK så ut til å ha kontroll i eget forsvar, men Patrick Holtet presset fram feil, og etter litt klabb og babb endte ballen hos Einar Kalsæg som satte ballen på blank goal.

Fram mot pause var KIL gode, LSK skapte ingenting i denne perioden.

I andre omgang gjorde begge lag flere bytter. Nok en gang startet Lillestrøm best, mens KIL kom mer med utover. Det ble imidlertid ikke så mange sjanser ut av det. Den største fikk Harald Stormoen etter en corner når han fyrte av fra 11-12 meter. Ballen traff desverre et bein med gule strømper.

Flere av unggutta fikk prøve seg mot særs kvalifisert motstand. Både Tore Andreas Gundersen, Thanh Tran og Bent Roar Ekerhaugen slapp til, og ingen av dem gjorde noen dårlig innsats.

KIL sin assistenttrener Rune Sønsterudbråten mente at Harald Stormoen og Kai Olav Ryen var KIL sine beste spillere. Som han sa:

- De er jo alltid gode.

For egen regning vil gjerne kil.no trekke fram Are Brodtkorb som har godt driv, god oversikt og presise pasninger. Han la inn en god søknad om spill i startelleveren på søndag.

LSK - KIL 0-2 (0-2)
Åråsen, ca 300 tilskuere

0-1 Harald Stormoen (30)
0-2 Einar Kalsæg (32)

KIL (4-3-3)

Eriksen
Landro (Wibe-Lund i 30 min)
Jensen
Ryen (Ekerhaugen i 12 min)
Molnberg
Nystuen (Hansen i 45 min)
Stormoen
Brodtkorb
Olausson (Tran i 12 min)
Kalsæg (Gundersen i 60 min)
Holtet (Strand i 45 min)

Kil.no kan også bekrefte at "denne Inge Jensen", som trekkes frem på debattsiden, er faren til John Reidar. Vi er veldige glade for at han, med sin kompetanse og sitt proffe utstyr, tar actionbilder for oss.
To gode kamarater, Håkon og John Reidar, gledet seg over 2-0 seier mot LSK.

Are Brodtkorb var god og solte seg i glansen etter kampen.


Publisert: 2004-04-21 20:00:29
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor