Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Lokalderby
For første gang i historien møter et seniorlag fra KIL et annet lag fra Kongsvinger by.  


Thomas Jahr stiller i lyseblått når KIL 2 spiller mot Rasta i kveld
Rasta står på motsatt banehalvdel i sesongens første hjemmekamp for KIL 2. Laget til Erik ”Gullfot” Nystuen er nyopprykket til 3. divisjon, og mange tidligere KIL-spillere blir trolig å se. Blant de viktigste spillerne til Rasta finner vi Per Erik Monsrud, Thomas Jahr, Sigurd Salicath og Espen Nystuens bror Even. Alle disse og flere til har en fortid i rødt.

2. laget fikk som kjent en flott start på serien med 8-1 seier over Grue. Rasta er på papiret et bedre lag, men i utgangspunktet bør dette bli seier for gutta våre. Det ser ut som at det blir ni A-lagsspillere som starter kampen og disse bør holde et nivå som er høyere enn det 3. divisjonsspillere skal kunne matche.

På listen over spillere som ikke spiller finner vi Håkon Wibe-Lund, Foday Scattred og Lars Erik Fremming. Wibe-Lund og Foday pleier hver sin strekk, mens Fremming som kjent er ute med benbrudd. Foday bør være klar til kampen mot Mandalskameratene til helga, mens det ennå er uklart hvor lenge Wibe-Lund må hvile.

I tillegg til disse er Thanh Tran usikker. Han var syk på mandag, men regner med å kunne spille på tirsdag. En mulig erstatter dersom 18-åringen ikke kan spille er Stian Repshus. Han har ei stund slitt med skader, men rapporteres nå friskmeldt.

ublikum vil også få se Stian Kleppe i KIL-trøya for første gang. 23-åringen kom fra Langesund/Stathelle før sesongen, men ble skadet tidlig i år. Nå er han frisk igjen, og har trent for fullt de siste to ukene. Han går inn fra start, antakelig på høyre flanke.

kil.no har snakket med Jørn Karlsrud. Han var usikker på om han skulle bruke Tore Andreas Gundersen eller Tor Vidar Leikvin fra start, derfor blir følgende oppstilling nærmest ren tipping fra vår side.

Fredrik Eriksen
Henrik Braaten
Bent Roar Ekerhaugen
John Reidar Jensen
David Molnberg
Are Brodtkorb
Thanh Tran
Rune Tungen
Tor Vidar Leikvin
Kim Roger Strand
Stian Kleppe

Benken:

Stig Atle Lillesveen
Hermann Odden
Daniel Dalsborg
Tore Andreas Gundersen
Jørn Karlsrud
Thanh Tran er usikker foran tirsdagens kamp. Han var småsjuk på mandag

Stian Kleppe gjør sin debut i KIL-drakt.


Publisert: 2004-04-27 08:15:40
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor