Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Film-news
Siste nytt om premierebilletter til Gjemselund jubler igjen.  

Den nye KIL-filmen vises på Rådhusteatret lørdag 8. mai klokka 19. Billettsalget har allerede startet, og Servicetorget i Kongsvinger kommune forteller at en del billetter er solgt.

Det betyr at noen smarte supportere har skaffet seg de beste stolene til forestillingen, men at det fortsatt er mange plasser ledige. (Filmredaksjonen til Kil.no anbefaler midt på rad 12 i Rådhusteatret)

Ifølge regissør Lars Karelius Noer blir Gjemselund jubler igjen over en halv time lang - litt lengre enn opprinnelig planlagt. Årsaken er selvfølgelig at det ble så mye godt stoff fra fjorårets sesong som måtte med. Filmen ble forresten ferdigklippet i dag!

Dokumentarfilmen handler om KILs snuoperasjon i 2003, og det er spillernes historier som er i sentrum. Her kan du høre gutta fortelle hvordan de tok seg sammen og spilte propaganda-fotball gjennom en hel sesong. Gjemselund gråter vises som forfilm, så seansen tar tilsammen halvannen time.

Kinobilletten koster 50 kroner.

Når det gjelder foråndssalget av VHS og DVD så kan du også betale det på Servicetorget, men selve VHSen/DVDen får du utdelt på kinoen ved fremvisning av billetten.

Vi oppfordrer de som vet de skal ha VHS/DVD til å forhåndsbetale alt, da er de sikret både god plass og en DVD/VHS. Det kan også fort bli mye kø hvis et par hundre personer skal betale alt i kassa 10 minutter før visningen starter.

Kino + DVD (Gjemselund jubler igjen/Gjemselund gråter) koster 250 kroner
Kino + VHS (Gjemselund gråter) koster 150 kroner

Servicetorget ligger i Fjellgata 2 og er åpent 08:00 - 15:30.
Publisert: 2004-04-28 17:28:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor