Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Odalstupp felte Sander
KIL stakk av med seieren i mandagens lokaloppgjør mot Sander  


Denne tuppen ga KIL 2 tre nye poeng.
Da kampen startet, på en i utgangspunktet dårlig bane 3, regnet det både katter og hunder på Gjemselund. I sølepytter og gjørme prøvde KIL og Sander å spille fotball, men det var ikke lett.

Gjestene i grønt var de som først skjønte at banen ikke egnet seg for finspill. De lempet baller mot hjemmelaget og klinket til i duellene. KIL prøvde å rulle ball, men den stoppet ofte opp i overvannet.

Bortelaget fikk uttelling rimelig raskt. Etter ti minutter endte et innlegg opp hos KILs Mats Bjerke. Han hørte ikke keeper Lillesveen sine rop og prøvde seg med et kort tilbakespill. Det var ikke så smart i og med at keeper var på vei for å ta ballen. Dermed kunne Jørn Håvard Haugen plukke ballen ut av en søledam og rulle den i åpent mål.

KIL skjønte etter hvert at lange baller og hard kjemping måtte til for å få poeng. Etter tjue minutter sendte Are Brodtkorb i vei et frispark fra midtbanen. Det traff hodet til Kim Roger Strand, som styrte ballen forbi en utmanøvrert Sanderkeeper.

Resten av omgangen passerte uten finspill fra noen av lagene. Sander hadde et visst tak på kampen og skapte nok sjanser til å ta ledelsen, men da de ikke klarte å score alene med keeper måtte de nøye seg med et mål i første omgang.

Strand hadde en kjempesjanse for KIL like før pause. For de som liker å mimre minner vi om Kjell Roar Kaasa sin tverrliggertreff på Åråsen i 1992. Kim burde, i likhet med Kaasa, scoret men det ville vært noe ufortjent.

Etter pause var KIL det førende laget. Sander skapte lite, mens KIL vant flere dueller og kom til halvsjanser. Et kvarter før slutt fikk Thanh Tran ballen på 17 meter. Med venstre bein sendte han av gårde en tupp som snek seg inn ved stolperota og det sto 2-1.

Sander kjempet på for utligning, og var svært nære da ballen smalt i stolpen noen minutter før slutt. KIL red av stormen og kunne fornøyde og møkkete rusle i garderoben.

- Dette var dårlig fra vår side. Det er klart at underlaget ødelegger en del, og vi var ikke godt nok forberedt i starten av kampen. Heldigvis gjør vi en litt bedre annen omgang, oppsummerte Thanh Tran etter kampen.

KILs materialforvalter Henry Brenna, som har røtter i Odalen, kunne etter kampen bekrefte at det var en ekte Odalstupp som felte bortelaget. - Det viktigste er at vi vant, slo sindige Brenna fast.

Fakta
KIL 2 – Sander 2-1 (1-1)
Gjemselund bane 3
Snaut 100 tilskuere
Gule kort til KIL: Jensen

0-1 Jørn Håvard Haugen (10)
1-1 Kim Roger Strand (20)
2-1 Thanh Tran (75)


KILs lag (4-3-3):
Stig Atle Lillesveen
Mats Bjerke
(Herman Odden fra 45)
Gaute Gautestad
John Reidar Jensen
David Molnberg
Are Brodtkorb (K)
Thanh Tran
Eskil Koffeld
(Daniel Dalsborg fra 75)
Stian Kleppe
(Tor Vidar Leikvin fra 45)
Kim Roger Strand
Foday Scattred
Kim Roger Strand putta igjen. Her har han æren av å juble sammen med KILs beste spiller; Gaute Gautestad.

Dette er neppe årets sportsfoto 2004, men poenget er at Tor Vidar Leikvin kom inn etter pause og satte fart på KILs kantspill.


Publisert: 2004-05-10 22:17:21
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor