Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
En innholdsrik artikkel
Kim snakker om den vonde tiden, sjenerøse Are gir ros og vi mener mye om mangt  


Kim er ikke mange minuttene på banen før han ekspederer Pat sitt fine innlegg i mål: 1-0.
I strålende solskinn og på en matte som begynner å bli grønn kjørte KIL over Hødd i en omgang. Sjanser ble skapt, men målene uteble. I annen omgang kom Hødd mer med i kampen, men de skapte bare et par sjanser mot vårt solide forsvar.

Hadde ikke Ulla reddet mesterlig slik at Hødd hadde tatt ledelsen på frisparket etter 72 minutter ville vi fått et bevis på hvor urettferdig fotball kan være. Det ville absolutt ikke reflektert spill og sjanser totalt sett, men det er som kjent målene som teller i fotball. Som dere ser av sjansestatistikken var egentlig 3-0 til KIL et passende resultat:

Sjanser KIL – Hødd (KILs offisielle tall i parentes)
1. omgang: 6-1 (6-0)
2. omgang: 4-2 (4-2)

Cornere:
1. omgang: 8-1
2. omgang: 1-3

Sentral i sluttfasen av kampen var Kim Roger Strand. Etter 2002 sesongen var Kim ansett som vrakgods og på full fart ut av klubben. Daværende trener Kenneth Rosèn vurderte Kim som for dårlig for 2. divisjon. Da Vegard Skogheim tok over samme vinter plukket han spissen inn i varmen igjen, og fjorårssesongen og årets første kamper har vist at det var smart.

Nå scorer Kim også i førstedivisjon og har bevist at han er en skikkelig goalgetter. Om vrakingen sier Kim følgende til kil.no:

- Det er klart jeg har utviklet meg mye som spiller, men jeg har hele tiden følt at jeg har vært bedre enn den behandlingen jeg har fått.

Kim får ikke mye pepper nå om dagen og også de andre spillerne vet å sette pris på måltjuvens egenskaper. Etter Hødd-kampen kom Are Brodtkorb bort til Kim i garderoben, og det han sa vitner om respekt:

- Du redder dagen for oss. Det du kommer inn og gjør er klasse. Ta det med deg videre.

Så til synsingen:

Pluss: KIL gir seg ikke, maler på og vinner igjen.

Minus: Som nyopprykket skal vi vel ikke klage for mye etter 3-0 seier over et etablert førstedivisjonslag som Hødd, men gutta burde avgjort kampen i først omgang.

Overraskelsen: At Hødd-spillerne virket kvikkere i beina enn mange av KIL-gutta i andre omgang. Etter 1-0 fikk imidlertid de røde nye krefter og det siste kvarteret ble det igjen fart i sakene.

PS 1: KIL har aldri tapt mot Hødd på Gjemselund. I 1995 og 2001 vant vi 2-1. På Høddvoll har det ikke gått like bra. Null poeng og 0-10 i målforskjell er fasit etter to besøk.

PS 2: Flere av gutta klagde over allergiproblemer etter kampen. Kanskje kraftig spredning av bjørkepollen gjorde gutta mer slitne enn normalt?

PS 3: Tar KIL poeng mot Tromsdalen 16. mai tangerer de RBK sin rekord på 32 kamper uten tap.

PS 4: Femte serierunde for ti år siden var også en jubeldag for KIL. På Brann stadion sendte midtbaneeleganten Dag Riisnæs KIL i ledelsen før Geir Frigård banket inn tre mål. KIL vant 4-0 foran 12000 Brannfans. For tjue år siden var KIL i Tønsberg og tapte KIL 1-0 mot Jan Teigens helter i Eik. Da ble det mil etter mil hjem igjen…

Sitatet: Følgende ble sagt på tribunen etter kampen mot Hødd: ”Dette er akkurat som Tyskland var for noen år siden; To lag spilte fotball i nitti minutter og Tyskland vant. Nå er det slik for KIL.”

Husk å sjekke ut trenerens hjørne i dagene etter kamp. Skogheim oppdaterer normalt minst en gang i uka.


Kim er ikke mange minuttene på banen før han serverer på sølvfat til Foday: 2-0.

Pat kunne knapt nok vært lenger på banen før han scoret. Det vakre frisparket kom i kampens siste minutt: 3-0.


Publisert: 2004-05-11 21:17:50
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor