Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Scoret tre – vant med et!
KIL 2 halte i land en fortjent seier mot defensive nesbuer  


- Jeg er ikke helt fornøyd med egen innsats, men vi vinner og det er det viktigste, slo Foday fast.
KIL kom best i gang mot gjestene i blått, men Fu/Vo skapte den første store sjansen på Gjemselund. Heldigvis for KIL sto Thanh Tran på målstreken og kunne enkelt rense unna den løse headingen.

Noen minutter senere kom KILs midtbaneelegant nok en gang i sentrum. Denen gangen prøvde han å score, men ballen gikk i stolpen. KIL hadde taket på kampen, men et svært defensivt og baktungt bortelag kjempet godt på egen halvdel.

Etter et drøyt kvarter tok Fu/Vo noe ufortjent ledelsen. Bent Roar Ekerhaugen sleivet i eget felt og sendte ballen i en nydelig bue inn i eget nett. Gutta ristet imidlertid raskt av seg sjokket. Etter det som skjedde på søndag er det vel heller ingen grunn til å gi opp selv om man slipper inn et mål eller fire.

Før tjue minutter var spilt kunne Stian Kleppe utlignet, men han kom for tett oppi keeper, og fikk ikke ballen i mål. Noen få minutter senere fikk han derimot æren av å servere ballen til Foday Scattred. Kleppe var i full fart på kanten og la inn til en umarkert svenske, som enkelt satte inn 1-1.

Resten av omgangen var preget av et solid KIL overtak. Bortelaget forsøkte seg med noen kontringer, men var aldri farlige.

Annen omgang var lenge et langt gjesp. Fu/Vo lå langt tilbake og KIL stanget imot forsvarsmuren. Petter Linstad hadde et skudd like utenfor, men lite skjedde foran målene før KIL gjorde noen bytter. Tor Vidar Leikvin, Jørn Karlsrud og Stian Fredriksen bidro alle til at det ble litt mer fart i sakene mot slutten.

Et kvarter før slutt fikk Foday Scattred ballen innenfor sekstenmeteren og med en mann ved siden av seg gikk han i bakken. Dommeren, som like før hadde unnlatt å blåse da Foday ble felt, pekte på straffemerket, mens publikum spurte seg om det så litt billig ut. Vi mistenker at Foday hadde samlet opp til en straffe i løpet av noen minutter.

- Det var straffe. Jeg fikk en smell i ansiktet, og utenfor sekstenmeteren hadde det vært frispark, og da skal det vel være straffe når det er innenfor. Men jeg innrømmer gjerne at situasjonen noen minutter tidligere var en klarere straffe, sa Foday etter kampen.

Tore Andreas Gundersen rullet straffen rolig i mål og KIL ledet endelig 2-1. KIL kunne økt ledelsen mot slutten, men både Scattred og Leikvin misbrukte gode sjanser. Fu/Vo satset hardt på å få 2-2, men KILs midtstoppere, Ekerhaugen og Odden, var stødige.

Allikevel fikk bortelaget et par store sjanser mot slutten. En corner i det nittiende minutt endte i en gigasjanse, og Molnberg holdt på å sette ballen i eget mål på overtid. Heldigvis klarte gutta å ro i land en velfortjent seier mot et ultradefensivt Fu/Vo-lag.

- Første omgang var middels minus, mens det etter pause kan beskrives som middels pluss. Det er kamp så lenge det er 1-1, men vi vinner jo helt fortjent, oppsummerte Karlsrud i garderoben.

KIL 2 – Fu/Vo 2–1 (1-1)
Gjemselund bane 2
60 tilskuere
Mål:
0-1 Bent Roar Ekerhaugen (sm 16)
1-1 Foday Scattred (24)
2-1 Tore Andreas Gundersen (str. 75)

KILs lag (4-3-3):
Stig Atle Lillesveen
Vegar Landro (K)
Bent Roar Ekerhaugen
Herman Odden
David Molnberg
Rune Tungen
Thanh Tran
(Jørn Karlsrud fra 64)
Petter Linstad
(Tor Vidar Leikvin fra 64)
Stian Kleppe
(Stian Fredriksen fra 75)
Foday Scattred
Tore Andreas Gundersen


Gundersen scoret som vanlig, mens David Molnberg var mye involvert fra sin backplass.

Herman Odden gjorde en god kamp som midtstopper, mens Rune Tungen jobbet iherdig på midtbanen.


Publisert: 2004-05-24 21:57:21
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor