Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Pulsen er normal igjen
Etter vel et døgn er de medisinske parametrene tilbake til det normale for oss som var i Haugesund.  


Rett etter at vi hadde byttet formasjon kom reduseringen. Dette var vår første sjanse i kampen.
Vard ligger under streken, men måten de spilte på minnet på ingen måte om dette. De gikk ut med full fart, og det så ut som om vi ble tatt på senga for andre gang på fire dager.

Noe av det som var skuffende var publikumsoppslutningen. Det kom ikke flere enn 677 tilskuere, derav fem KIL-supportere som lagde et voldsomt leven på slutten. Selv om Vard ikke har hatt noen super sesongåpning er denne oppslutningen for dårlig i en by som har over 30 000 innbyggere. Hjemmelagets supportere lagde imidlertid veldig god stemning, og jublet nesten like høyt for Tromsdalens scoringer mot FK Haugesund som for Vard sine egne.

Vi går over til tallenes ubønnhørlige tale:

Sjanser Vard – KIL
1. omgang 6-3
2. omgang 5-9

Cornere Vard – KIL
1. omgang 1-4
2. omgang 0-2

Som vi ser av sjansestatistikken hadde lagene hver sin omgang. Verdt å merke seg er det også at kun en av Vard sine sjanser i 2. omgang kommer den siste halvtimen. I den perioden har KIL hele åtte store sjanser.

Cornerstatistikken vinner vi også suverent, også i første omgang når Vard er klart best er det vi som får cornerne.

Pluss: Gutta viser en enorm arbeidsmoral og tro på seg selv da de ikke gir opp, men fortsetter å jobbe for poeng på stillingen 4-1 til Vard.

Minus: At vi blir så til de grader rundspilt i første omgang. Vi blir tatt på senga, og bruker faktisk nesten en time før vi kommer oss ovenpå.

Overraskelsen: At trenerne bytter ut spillere så tidlig. Patrick Holtet fikk bare spille 28 minutter, Kula fikk være med i 36. Ingen av dem var skadet.

PS 1: Petter Severeide spilte for KIL i fjor, i år er han i stallen til Vard. Han varmet opp før kampen, men når dommeren blåste i gang satt han på tribunen i sivil. Han ble ikke vurdert som god nok for troppen.

PS 2: Fredrik Eriksen var sistemann ut av garderoben før oppvarminga. Han kunne fort ha blitt veldig sein. Materialforvalter Henry Brenna hadde nemlig ikke oppdaget at reservekeeperen var en tur på toalettet (som vanlig), og dermed låst igjen garderobedøra. Denne gikk det ikke an å åpne fra innsiden, og tilfeldigheter gjorde at kil.no sin utsendte fikk reddet Eriksen ut innen rimelig tid.

PS 3: Kai Olav Ryen scoret sitt første mål for sesongen. På de åtte første serierundene i fjor hadde han hele fire fulltreffere.

PS 4: En av de mest fornøyde hjemmeværende var KIL sin markedsansvarlig Henning Kjøk. Etter en liten økt med kalkulatoren fant han ut at fem mål ville bringe inn raske 18 000 kr. Fra målaksjesinnehaverne.

PS 5: I åttende serierunde i 1994 tapte KIL 1-0 hjemme mot LSK. Gunnar Halle avgjorde i det 90. minutt. Dette er for øvrig den nest mest besøkte seriekampen på Gjemselund noen sinne. Hele 6242 tilskuere flokket seg rundt stadion.

PS 6: Våren 1984 spilte KIL uavgjort 1-1 mot Molde på Gjemselund i 8. runde. Molde tok en tidlig ledelse, men Erik ”Gullfot” Nystuen utliknet til 1-1 etter 60 minutter. 3909 tilskuere møtte opp på Gjemselund, dette var det høyeste tilskuertallet dette året.

Sitatet: ”Yes!” sa Patrick Holtet etter at han fikk vite at han ikke hadde spilt lenge nok til å få poeng på Glåmdalens spillerbørs.

Fire tegninger er et for mye for kil.no. Vi ser oss derfor nødt til å sette inn tegninga av Ryen sitt må i en egen sak.
St. Paul scorer sitt tredje mål for sesongen.

En flott presatsjon av Einar Kalsæg. Hans andre mål gjør at han nå står alene på toppen som KILs toppscorer.


Publisert: 2004-05-24 23:09:31
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor