Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Raufoss i kveld

Publisert  27.02.2008
KIL tar seg en busstur til bobla på Toten.  

Dagens match går av stabelen i storhallen på Raufoss. Motstanderen var sportslig kvalifisert for Adeccoligaen, men med manglende infrastruktur og sviktende økonomi var det ingen nåde fra NFF - laget må spille i 2. divisjon til våren.

På tross av nedrykket har de gulsvarte beholdt flere av sine mest sentrale spillere. Adem Güven forsvant riktignok til HamKam, men folk som Edier Frejd og Petter Senstad er fortsatt på plass. Divisjonsforskjellen til tross blir det nok ingen enkel oppgave for KIL.

Både Patrick Holtet og Ola Tidman er på bedringens vei, men ingen av dem spiller kampen. Man tar ingen sjanser på at de ikke skal være i slag på La Manga.

Etter å ha mødt Tippeliga- og Adeccomotstand i årets første kamper, har KIL de siste ukene brynt seg på andredivisjonslag. Først ble det seier mot Asker, så uavgjort mot Skeid.

- Treningskampene hittil har vært opp og ned. Vi har vekslet mye på laget. Mange har vært syke så vi har slitt med å spille inn en førsteellever. Jeg synes imidlertid uansett at for min egen del og for forsvaret sin del ser vi framgang fra kamp til kamp. Det blir fint å komme til La Manga i ei uke på treningsleir. Da får vi trent på gress, større flater og forhåpentligvis med nærmest komplett tropp, sier Kai Olav Ryen.

Dagens kamp begynner kl. 1800. kil.no gir deg alle fakta fra kampen i løpet av kvelden.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor