Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Anlegg er kjempeviktig

Publisert  28.02.2008
KILs nye styreleder understreker at anlegg blir en av de viktigste sakene for KIL Toppfotball fremover  

Hans Erik Fremming ønsker Torunn Elle lykke til med jobben som styreleder i KIL Toppfotball.

Torsdagens udramatiske årsmøte i toppfotballen inneholdt selvsagt valg, og det var tidligere styremedlem Torunn Elle som ble valgt som ny leder i klubben. Torunn, som til daglig jobber i et av byens største kommunikasjonshus, hadde følgende korte oppsummering av hva som blir viktige saker fremover:

- Anlegg er kjempeviktig og i tillegg må vi øke inntektene, sørge for godt omdømme og at vi får opp entusiasmen og engasjementet i distriktet.

I og med at den nye organisasjonsplanen ble vedtatt får Elle bare med seg to andre styremedlemmer. Som nestleder ble Jørn Meidell Jakobsen valgt. Sistemann i styret, som fortsetter fra tidligere, er Kent Inge Waaler, mens Tom Cato Vangen sitter som varamedlem.

Gjennomgang av budsjett er alltid en interessant post og daglig leder Jens Njøsen oppsummerte den økonomiske situasjonen slik:

Vi takker Hans Erik Fremming for den jobben han har lagt ned for klubben.
- Vi har god likviditet, men utgiftene øker for tiden mer enn inntektene. Slik kan det ikke fortsette. Vi har et ønske om større egenkapital, sa Njøsen, som i dag har drøyt 200.000 på kontoen.

Skulle du ønske detaljer omkring disse sakene kan du ta kontakt med administrasjonen på Gjemselund. Se under kontakt i venstre marg.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor