Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Det defensive er nøkkelen

Publisert  03.03.2008
- Disiplin og balanse blir førsteprioritet, forteller Thomas Berntsen  
Thomas Berntsen forventer å møte et offensivt Odd Grenland.

Når KIL i ettermiddag møter Odd Grenland forventer vi en helt annen type kamp enn de vi har sett i det siste. Uten å ville fornærme noen; det er ikke samme schwung over navnene Asker og Raufoss. Med sterkere motstand forventer vi selvfølgelig også en annen type kamp.

- I de tre foregående kampenehar vi trent på å møte antatt svakere lag og har tatt en del sjanser. Nå får vi omtrent det motsatte scenarioet, sier Thomas Berntsen.

I de siste kampene har KIL vært meget solide i forsvar og sluppet til få sjanser for motstanderne. Dette er selvfølgelig noe Berntsen ønsker skal skje også i dag:

- Skal vi slå Odd, kan vi ikke slippe til for mange sjanser bakover. Vi har et solid forsvar og en god midtbane, så det er et mål å ikke slippe til mer enn en håndfull sjanser. På den offensive biten skal vi være gode på kontringer. Jeg tror Odd kommer til å være offensive, og da blir det forhåpentligvis rom til oss fortsetter treneren.


Lars Christian Krogh Gerson. Legg merket til den fiffige anordningen i bakgrunnen som er en balltrampoline.

På midtbanen er det hard kamp om plassene om dagen. I dag ble Jahr valgt, etter at han har spilt godt i flere treningskamper i vinter.

- Vi har flere unggutter som banker på døra for å få spille på midtbanen. Jahr, Krogh Gerson og Strømnes er rimelig jevne, men nå var det førstnevnte som fikk sjansen, avsluttet Berntsen.

Det er ikke avtalt noen bytter, men vi regner som rimelig sikkert at det blir noen uansett. Usikker er Lars Erik Fremming. Han sliter med en vond ankel, og har etter eget utsagn ikke kunnet gi mer enn 70% på treningene hittil i uka. Det er imidlertid ikke verre enn at han var med på innbytternes 3-a-side på morgentreninga. Startelleveren trente meget lett i firkant før de bega seg opp til Las Lomas Apartments for oppladning og avslapping.
En smådeppet og småskadet Fremming.

Innbytterne i kveldens kamp spilte 3-a-side.

De elleve utvalgte koste seg i firkant

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor