Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Gode økter

Publisert  20.03.2006
To nye økter er gjennomført, og fortsatt er humøret og kvaliteten bra  

Her ser det ut som om Fredrik Eriksen har solgt smør uten å ha fått spesielt mye i betaling, men han har bare vært med på det unge laget. Tapet for gamlegutta var som vanlig vanskelig å svelge.


Mandagens morgentrening ble en god økt. I lett overskyet vær fikk gutta kjørt seg da de etter diverse øvelser spilte fire mot fire. De unge spilte mot de gamle, og som vanlig var de gamlegutta som stakk av med seieren. I dag ble det 20-14, så vi kan slå fast at de unge har hevet seg etter det forsmedelige 22-3 tapet i Kongsvingerhallen sist uke.

Ettermiddagsøkta ble brukt til formasjonstrening. Her nede har laget alltid full bane til disposisjon og da gjelder det å bruke tiden godt. Uten den store intensiteten ble spillemønsteret drillet inn. Da spillet settes i gang er det ikke alltid løpene sitter som trenerne vil, men det er fremgang.

Til slutt var det konkurranse, og denne gangen var det Rune Sønsterudbråten som stakk av med seieren. I dag skulle man stå på sekstenmeteren og sparke ballen så nær opptil midtstreken som mulig. Kanskje ikke så rart at Rune vant i og med at dette er noe han og Skogen trener på hver gang gutta varmer opp. Og da snakker vi om hele året.

Når det gjelder de skadede spillerne så var de fleste i gang for fullt. Tore Andreas Gundersen trente for fullt, og et fint mål i spilleøkta ble belønningen. Også Robert Leistad var i dag med på spillet.

Lars Erik Fremming, her med Ragnar Koffeld på nakken, var skikkelig god den første økta.

Det vil si at alle spillerne som er her nede i dag har trent fotball, og det er positivt.

- Jeg synes vi får gjort det vi skal. Nå får vi endelig trent på store baner, og jeg synes det er mye bra kvalitet på det vi gjør. Det ser ut som om flere av de mest etablerte spillerne er på vei mot god form, og det er hyggelig, sa Vegard Skogheim før han tuslet opp til middag.

Det eneste Skogen var direkte misfornøyd med i dag var at materialforvalter Dag Arne Tråstadkjølen ødela en trenerdobbel i konkurransen. Dag Arne klinket nemlig bort Skogheims gode ball med sitt sleivspark.

Tirsdag er det kamp, og det er Einar Kalsægs Strømsgodset som står på motsatt banehalvdel. Det blir lett trening med blant annet dødballer i morgen formiddag. Først i morgen kveld vet om KIL har klart å tukte Adeccoligaens svar på Chelsea.Vangjel Mile prøver å komme seg forbi stødige Kai Olav Ryen. Skogen følger nøye med.

Husk å sjekke spillerbloggen. Denne gangen er det kapteinen som har skrevet.

Bjørn Inge Rødfoss har tatt i bruk musklene sine, og blitt noen hakk tøffere. Det gjør sitt til at han klinker inn en del baller mellom stengene. Mandag imponerte han tidvis.


Innimellom skjer det rare ting på bana. Her er det Petter Linstad som kan glise, mens Kjetil Byfuglien virker pinlig berørt over angrepet bakfra.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor