Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Spania på tvers

Publisert  04.03.2008
I Lars Monsens ånd la deler av trener- og støtteapparatet ut på fjelltur for å tenke klart. kil.no fikk lov til å være med.  
Dette var utsikten over La Manga Resort som møtte ekspedisjonen.

Etter morgentreninga på tirsdag fikk spillerne fri fra ettermiddagsøkta. Resten av dagen ble da benyttet til forskjellige aktiviteter. Blant annet kjenner vi til at Carl Erik Torp og Ola Tidman besøkte en av Cartagenas hotteste klesbutikker, antakelig for å fylle opp kofferten sin og på sikt klesskapet sitt.

kil.no hadde planer om å dekke spillernes pitch-and-put konkurranse, men den ansvarlige for banen hadde valgt å ta en times siesta. Turneringen ble dermed avlyst, men Ørjan Berg Hansen rakk allikevel å dette ut i vanngrava foran hull 15 i jakten på en frosk.


Som dere ser er det ikke grenser for hvilke strabaser kil.no går gjennom for å få en god sak.

I stedet ble trenerne Thomas Berntsen og Morten Kristiansen lokket med på en tur i Spanias natur. Målet var en markant haug i terrenget bak leilighetskomplekset der vi bor. Etter at det innledningsvis var en del klaging ble det etterhvert såpass hard stigning at det meste av kreftene gikk med til oppstigningen.

Thomas Berntsen, som forøvrig er født og oppvokst på en annen haug – St. Hanshaugen – bekymret seg litt for å møte klapperslanger. Kristiansen, som ifølge eget utsagn årlig går fra Hjerkinn til Lillehammer, var roligere. Det er nok på disse turene han har plukket opp sine kunnskaper i botanikk; på fjellhyllene mente han å finne både hvitveis, forglemmegei og nattogdag.

Thomas Berntsen ble ikke bitt til blods av en klapperslange - sårene skyldtes hard spansk granitt.

Fjell-luften var tydeligvis nyttig for intellektet, og trenerne fikk diskutert både mandagskampen mot Odd Grenland, den kommende kampen mot Start og i tillegg også enkeltspillere. kil.no er selvfølgelig såpass lojale at vi ikke røper noe av det som ble sagt.

Mens oppturen hadde tatt en knapp time, gikk nedturen rimelig raskt. Noe av dette skyldtes nok at den selvutnevne guiden Vegard Herlyng, tidligere småspeider og nå webredaktør i kil.no, ned valgte å følge stien som var merket av den spanske turistforeningen i stedet for å velge snarveier med stigning 1:3.

Under hele turen kunne vi kjenne den lett eksotiske duften av oregano i fjellsidene. Når denne ble avløst av lyden fra anleggsarbeidere og synet av heisekraner skjønte vi at vi var tilbake i sivilisasjonen igjen.


Hvitveis?
Dette er selveste "La Manga strip"

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor