Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Stor talentdag

Publisert  05.03.2008
Juryen lot seg virkelig imponere da den tredje gjengen viste frem sine talenter  

Marshmallowmannen

Peter Samuelsson var førstemann ut, og han tok et relativt enkelt triks. Svensken mener selvsagt at han er en stor atlet og viste frem at han kan stå på henda. Han klarte å holde seg oppe en god stund, men datt til slutt ned og høstet nøktern applaus.

Junioren Kristian Jahr viste frem et svært orginalt talent:

- Jeg føler at jeg har plass til veldig mange marshmallows i munnen. Jeg har med to poser og håper på å ihvertfall få en inn i munnen, sa Kristian før han begynte å stappe i seg søtsakene.

Det var mildt sagt imponerende, og han ga seg ikke før han brakk seg et par ganger over søplebøtta han hadde med. Han endte dermed på bortimot 30 stykker.

Denne kaka skulle vise seg å være svært mektig
Patrick Holtet er en rutinert fotballspiller og stilte også med et rutinert talent:

- Jeg har et talent for å glede andre og spesielt folk med beslutningsmyndighet. Jeg har et talnt som lobbyist, sa Pat, før han ga juryen en stor kake.

Glen Atle Larsen er ny i klubben, men tydeligvis ikke ny med tromme mellom beina. Med to søplebøtter teipet sammen målbant han juryen med strålende trommespill.

- Dette var et talent i motsetning til hvor mye annet vi har sett, sa Øyvind Eide da Larsen var ferdig.

Lars Erik Fremming har alltid hatt god musikksmak. Han vartet opp med sang, og i tillegg ga han juryen tre flasker med godt drikke. Sangen som ble fremført var Johnny Cash sin godlåt Folsom prison blues.

- Vi er inne i en sterk fase av konkurransen, mente Berntsen da han var ferdig.

- Og så er du til og med kledd i svart, la Kristiansen til.
Man in black
Lars Christian Krogh Gerson viste frem språktalent. Han telte til ti på åtte forskjellige språk. Luxembourgsk, norsk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, nederland og japansk. Ikke ille med andre ord.

Destin Makumbu var sistemann og han viste frem et talent som lignet på Lars Christian sitt. Engelskmannen fortalte om sitt opphold på La Manga på dette rare språket som ingen i juryen egentlig behersker godt, nemlig fransk.

Dermed var en sterk pulje over og de siste skal virkelig ha talent for å overgå dette.


Bongo fra Bømlo

Etter sju språk stopper Lars Christian og juryen ba om ett til. - Ja ja, jeg kan jo ta japansk da, sa språktalentet og satte i gang. For å være helt ærlig så var det ikke lett å sjekke om det han sa var riktig.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor