Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fine forhold for KIL/NTG i Tyrkia

Publisert  07.03.2008
Mens A-laget er i Spania er KIL/NTG sitt juniorlag på to ukers treningsleir ved Middelhavets østre ende.  
André Bjørkheim puttet på to mål for KIL/NTG mot FC Moskva

Hei! Her kommer en liten oppsummering av NTGs treningsleir i Tyrkia så langt.

Hotellet vi bor på heter Xanthe Resort og er et 5 + (!) stjerners hotell, med beliggenhet litt vest for byen Side i Antalya. Her koser vi oss dagen lang med god mat, fine bademuligheter og supre forhold for litt sol slikking. At hotellet er ”all inclusive” er heller ingen ulempe.

Dagene her nede er ikke noe ”latmannsliv” hvis det er det folk mistenker. Her går det i hundre fra vi står opp til frokost kl 7 om morgenen, til vi skal legge oss halv 11 på kvelden. Det har dog blitt litt seinere grunnet Champions League kamper denne uka, men det er hysj, hysj! (Husk at vi ligger en time foran dere der hjemme i Norge. Da blir det fort litt seint ;))

En vanlig dag for oss består altså av frokost kl 07.30, skole 08.00 til 10.00, før dagens 1 økt dras i gang kl 10.30-12.00, lunsj 12.30, deretter dagens 2 økt fra kl 16.00 til 17.30 før middagen inntas kl 18.30.

Da sier det seg selv at kveldene for det meste blir brukt til å slappe av, med ett unntak. Hver kveld kjøres det en quiz, der temaet er enten saklig eller usaklig. Det er altså et vidt spekter av spørsmål. For å være med koster det 2 euro pr rom, og runden kjøres av arrangørene over rom-telefonene. For noen (her; undertegnede) er dette en lønnsom hobby:)

Over til det sportslige, for det er tross alt det vi er her for. På søndag hadde vi to lag i aksjon. En sammensatt guttegruppe tapte, etter rapportene, fortjent 3-0 mot rekruttlaget til russiske Krylia. Jentene spilte derimot uavgjort 2-2 mot det russiske superligalaget Rostov. En veldig sterk prestasjon. Jenten gav seg ikke med dette og på tirsdag nedsabla de rekruttlaget til Team Strømmen hele 6-1!

Etter å ha fått kampen utsatt og utsatt var det endelig KIL/NTG sin tur til å spille kamp i dag (torsdag). Motstanderen skulle egentlig ha vært CSKA Moskva, men da dem ikke kunne, så ble det istedenfor rekruttlaget til FC Moskva. Ikke at det skulle gjøre jobben noe lettere. Men det var KIL/NTG som kom best i gang og leda fortjent 2-0 etter scoringer av André Bjørkheim. Da var det kun spilt 20 minutter. Så tok FC Moskva kraftig over og reduserte nesten umiddelbart. Resultatet stod seg til pause. I starten av andre omgang får laget kjørt seg og russerne utligner til 2-2 på straffe. Resten av omgangen presser de på for å få et vinnermål, men KIL/NTG rir stormen av og kampen ebber ut i uavgjort. Et veldig sterkt resultat av gutta, mot en veldig tøff motstander. Alle gjorde en manns jobb og vel så det!

Neste uke er det juniorlaget til Bryne som venter KIL/NTG. Vi ser fram til kampen og nyter livet her i sol fylte Tyrkia.

Varme hilsener fra Stian Habberstad og André Bjørkheim.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor