Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Bra leir

Publisert  08.03.2008
Morten Kristiansen hadde ansvaret for den siste dagen på La Manga, og han oppsummerte uka for oss  

Morten har fått farge i det fine været.

Trener Thomas Berntsen reiste tidlig fredag hjem til Oslo for å forsvare trener 3 oppgaven sin. Derfor var det Kristiansen og Øyvind Eide som styrte butikken.

Den siste treninga ble preget av mye lek og moro. Etter en lett oppvarming kjørte Eide noen fine pasningsøvelser der målet var å øve på deler av KILs spill. Opp, tilbake og gjennom var planen og gutta gjennomførte øvelsen med god presisjon og kvalitet.

Etter en liten vannpause var det gammel mot ung på små mål og med opp til fire på banen samtidig. Det ble en lekpreget kamp med de yngste som triumfatorer. Da vanket det kake på lederrommet som premie. 


Taperne venter på straffen
De gamle måtte også tåle å «svi ræv» på grunn av tapet. Lars Christian ønsket Jonas velkommen til KIL med en klokkerein treff i baken. De gamle fikk fort igjen smilet da alle de nye måtte gjennom tyrkerstraffer.

Kristiansen var fornøyd med de to øktene den siste dagen og oppsummerte uka slik:

- Det var en halvtreg start med gress under knottene, men alt i alt har det vært en bra leir. Vi kunne gjerne hatt kamp siste dagen for å få flere dager med to kvalitetsøkter. Med kamp mandag og torsdag blir det to formiddager med restitusjon, mente Morten, og tenkte på at det vanligvis har vært kamp siste dagen.

Kai Olav i kamp mot Alex. Keeperen ble en av de unges helter med sine to scoringer og ene selvmål. I tillegg skapte spillestilen hans allmenn munterhet.
- Vi har trent mye formasjon og det tror jeg har vært veldig nyttig. I tillegg ser vi at flere spillere begynner å komme i form, sa Morten, som ikke lot seg overraske over at det ble tynt med keepere utover i uka:

- I vanlig god KIL ånd har vi slitt med keeperene her nede og vi har egentlig hatt bare en skadefri keeper siden tirsdag. Heldigvis har vi vært heldige med skadesituasjonen ellers, slo Morten fast.

Jonas ødela dette fine lagbildet av vinnerlaget med å lempe en ball inn i mål.

Kristian Jahr og Fredrik Nilsen. To juniorer med proffkontrakt.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor