Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Skal utvikle meg

Publisert  10.03.2008
Jonas Johansen er klar på at han har valgt den klubben som gir han best mulighet til å utvikle seg som spiller  

KILs nyeste spiller, Jonas Johansen, er hentet til klubben først og fremst for å kjempe om en midtstopperplass. Gutten er født og vokst opp i Tromsø og trådd sine barnesko i Tromsø IL. Etterhvert ble han lånt ut til FK Haugesund og overgangen ble etter en tid gjort permanent.

Etter drøyt 40 kamper for FKH gikk så ferden videre til Kongsvinger og KIL. På diverse debattforum har det versert ulike meninger om at han forlot klubben. Noen mener det er en skandale at FKH kvitter seg med sin beste spiller, mens andre mener han sutret for mye etter å ha blitt plassert på benken. 

- Jeg har fått utrolig mange meldinger fra folk som lurer på hvorfor jeg forlot FKH. Det er fint at mange mener jeg har spilt godt for dem. De som mener at jeg sutrer vet ikke hva de snakker om. Det er noe treneren har sagt i media, var Jonas sin kommentar til det.

Uansett hva folk i Haugesund måtte mene så har nok KIL funnet en god midtstopper.

- Jeg er en spillende type som er pasningssikker og god med begge beina. Farten er vel sånn passe, men jeg mener jeg er smart nok som spiller til ikke å bli fraløpt, sa han da vi ba han beskrive seg selv som spiller.

Om sin nye klubb er det ikke mye Jonas vet, men som de fleste andre har han fått med seg at KIL er gode til å utvikle spillere:

- Jeg har vært med å slå KIL 2-0 to ganger og det er et vondt lag å møte. Men her ble jeg møtt av en gjeng med pusekatter, gliste nordlendingen, før han sa litt om ambisjonene sine:

- Jeg har større ambisjoner som spiller enn norsk Adeccoliga og KIL er kjent for å produsere spillere som blir sendt videre til større klubber. Det er klart at jeg ser på KIL som et springbrett for å komme videre som fotballspiller.

Det var andre klubber inne i bildet, men valget falt på KIL, og grunnen er klar:

Slik jeg vurderte det så er KIL den klubben der jeg har størst sjanse for å utvikle meg og spille kamper på A-laget.

Thomas Berntsen er godt fornøyd med sin nye elev:

- Han er en type som tilfører laget ballsikkerhet i backfireren. Han er en atlet som har glidd fint inn i gruppa.

Jonas med full kontroll mot Start på La Manga.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor