Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi går for seier

Publisert  19.03.2008
Thomas Berntsen ser ingen som helst grunn til å være beskjeden før onsdagens kamp.  

- Fra vi dro til La Manga har mange spillere vist meget god stigning i formen sin, og vi har hatt trøkk på treningene. Slik sett kommer det meget beleilig å møte et så godt lag som Sandefjord nå, mener han.

Som kjent spilte KIL mot to opprykksfavoritter i Odd Grenland og Start på La Manga. Når man nå møter den tredje, vil man etter kampen ha en brukbar pekepinn på hvordan KIL ligger an i forhold til de antatt beste lagene. Vi håper og tror på at onsdagens kamp likner mer på den gode mot Start enn den svake mot Odd Grenland.

Thomas Berntsen holder som vanlig kortene til brystet når det gjelder laguttaket, men forsikrer oss om at det kommer et godt KIL-lag på banen.

- Jeg er faktisk ikke helt sikker på om jeg hadde valgt det samme laget hvis det hadde vært serieåpning i morra, men det hadde uansett ikke vært så langt unna, forteller han.

Kampen går på den gode gressbanen til Tjølling IL kl. 1700. Ifølge Sandefjords hjemmesider er banen meget god, og det er imponerende - spesielt tatt i betraktning at de faktisk ikke har hatt på undervarme der. KIL-gutta gleder seg definitivt til å komme på gress.

Vi fikk se en ny spiller på treninga i dag. Jalal El-Gharbi, opprinnelig fra Vålerenga, men i fjor Mossespiller viste seg fram.

- Han spurte om å få komme, og det er greit. I utgangspunktet er troppen vår full, men vi prøver jo uansett å holde oversikt over det som skjer i markedet, forteller Thomas Berntsen.

Den mest misfornøyde KIL-spilleren om dagen er nok Lars Erik Fremming. Han har ennå ikke fått noen sikker diagnose på sine ankelproblemer, men etter konsultasjon med lege er det beste tipset at det handler om en skade med det rimelig eksotiske navnet «Dancers heel», som ifølge kilder på internett er vanligst blant folk som danser ballett og riverdance. Hvis antakelsene stemmer må vi nok stille unge Fremming noen spørsmål om hva han driver med i fritida.

kil.no følger morgendagens kamp og vil gi dere all nyttig og unyttig informasjon.

 

Lars Erik Fremming trener alternativt - med en blå strikk og ei ruglete pute i matchende fargenyanse.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor