Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Gjensyn med Nystuen

Publisert  19.03.2008
Og det hele endte uavgjort, noe som må regnes som et godt resultat mot det antatte topplaget Sandefjord  

Andreas Moen

På begge sider av banen var det spillere med historie hos motstanderen. I tillegg til allerede nevnte Nystuen, har jo KIL hentet både Olav Tuelo Johannesen og Ørjan Berg Hansen fra Sandefjord. Johannesen måtte innrømme at det var litt uvant:

- En gang i første omgang hadde jeg noen hundredeler der jeg faktisk var i tvil om jeg skulle spille ballen til en rød- eller blåkledd spiller. Jeg rakk heldigvis å få hodet tilbake på riktig plass før jeg måtte se ned på drakta mi. Det er ålreit å spille mot gamle lagkamerater, men det hadde vært enda bedre å vinne. Sånn kampen utviklet seg var imidlertid uavgjort helt greit, fortalte flankespilleren.

Kampen startet med Sandefjordovertak, men det tok ikke mer enn ti-femten minutter før det var KIL som overtok styringa. Derfra og fram til pause var det KIL som var best, og vi burde ha scoret på en av sjansene vi skapte. 

Først ble Andreas Moen spilt glimrende gjennom av Jonas Johansen. Alene med keeper prøvde han seg med en lobb, men den ble for svak og keeper reddet enkelt. Det skulle vise seg at skuddkanonen til Andreas Moen ikke var stilt inn like godt som vanlig i dag. Det var han selv også helt enig i etter kampslutt.

En fornøyd kaptein


- I dag var det ikke bra, men jeg er ikke bekymret – jeg veit jo at foten min er mye bedre enn dette. Det verste var når jeg fikk ballen på volley på 16-meteren et kvarter før slutt. På de situasjonene scorer jeg jo, men i dag var det dessverre ikke den dagen.

Også Carl Erik Torp, Peter Samuelsson og Kai Olav Ryen hadde hver sin sjanse til å sende KIL i ledelsen før pause. 

Det skal ikke stikkes under en stol at også hjemmelaget hadde sine sjanser, og ved et par anledninger måtte keeper Ola Tidman strekke seg i sin fulle lengde. Ved en anledning strakk han seg vel mye. Et godt stykke utenfor 16-meteren var han ute og reddet med hånda. Dommeren belønnet ham med gult kort. Vi hadde vel ikke klaget så veldig mye om det hadde hatt en annen farge.

I pausen ble Carl Erik Torp byttet ut med Magnus Sylling Olsen. Godt å se at Torp holdt ut en hel omgang, men da var det da også tydelig at han var sliten. I rute til seriestart må vi uansett kunne konkludere med at han er. 

Etter at spillerne kom på banen igjen var det nok en gang Sandefjord som startet best. Denne gangen varte den gode perioden deres lengre enn før pause. Den kulminerte med en scoring etter drøyt halve omgangen. Etter en corner datt ballen ned hos innbytter Ørjan Røyrane, som fra 16 meter dunket ballen i krysset. Slike skudd er det ikke mye å gjøre med.

Nå tok vi over, og det skulle vise seg at det var en innbytter som skulle bli dagens mann også for KIL. Sverre Digerud hadde bare vært på banen i tre minutter da han fastsatte sluttresultatet til 1-1. Vi lar Sverre fortelle selv:

- Det gikk egentlig litt på instinkt. Peter vant en hodeduell og ballen datt ned foran meg. Jeg dro bort en mann og bare klinket til. Det var deilig å se ballen gå inn!

Steinar Strømnes feiret bursdag på midtbanen

Etter dette kom den perioden vi er minst fornøyde med. Det så nesten ut som om vi gikk i en slags dvale etter utlikningen. Sandefjord fikk to muligheter til å avgjøre kampen, men de var ikke kalde nok i avslutningsøyeblikkene. Dermed ble det 1-1 og uavgjort. Etter vår mening et greit resultat.

- Alt i alt må jeg si at jeg er fornøyd med både prestasjonene og resultat. Selvfølgelig er det en treningskamp der prestasjonene er viktigst, men det hadde vært tungt med det tredje knappe tapet på rad mot en opprykkskandidat. I store perioder er vi førende og skaper sjanser. Vi klarer også å holde på ballen en del og får spilt fin fotball.

Sandefjord – KIL 1-1 (0-0)
Løveparken, Tjølling
250 tilskuere

Gule kort for KIL: Ola Tidman, Fredrik Nilsen, Magnus Sylling Olsen

1-0 Ørjan Røyrane (69)
1-1 Sverre Digerud (85)

KIL (4-2-3-1)
Ola Tidman
Johan Nilsson Guiomar
Kai Olav Ryen (K)
Jonas Johansen
Fredrik Nilsen
Steinar Strømnes
Carl Erik Torp
(Magnus Sylling Olsen fra 45.)
Olav Tuelo Johansen
(Patrick Holtet fra 70.)
Ørjan Berg Hansen 
(Lars Christian Krogh Gerson fra 75.)
Andreas Moen
(Sverre Digerud fra 82.)
Peter SamuelssonSverre vet hvor målet står


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor