Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

KIL hang ikke med

Publisert  23.03.2008
Det Allsvenske laget GAIS var klart best på kunstgresset i Göteborg.  

Conny Månsson traff flere kjente i gamleklubben GAIS.

De 3-4 siste kampene har det vært en tendens at KIL har slitt med å komme ordentlig i gang i kampene – så også i dag. Hjemmelaget tok føringen fra starten av og imponerte til tider med høyt tempo og tøft press i midtbaneleddet. Med gode angrepsspillere sier det seg selv at KIL fikk sin fulle hyre defensivt.

Etter å ha kjørt kampen fullstendig kom det ikke helt ut av det blå da GAIS tok ledelsen før det hadde gått ti minutter. Skuddet fra brasilianeren Vanderson fra omtrent 20 meters hold var verken spesielt hardt eller velplassert, men keeper Ola Tidman var ikke patent og klarte ikke å avverge det.

Etter et knapt kvarter fikk vi vår første målsjanse. Fra det store intet datt ballen ned i beina til Peter Samuelsson. Han kom fri fra keeper, men vinkelen han avsluttet fra ble spiss, og skuddet gikk i nettveggen.

Vikarierende kaptein Ørjan Berg Hansen var ikke fornøyd verken med egen eller lagets innsats.

Ellers var det Andreas Moen som sto for det som var av KIL-sjanser før pause. Først smalt han ballen i tverrliggeren før han rett etter stresset hjemmelagets keeper Jankulovski ved å smelle til med et skudd han måtte strekke seg så lang han var for å nå.

Selv om vi skapte en del sjanser, var det ingen tvil om at det var GAIS som var det beste laget – gjennom hele kampen. Offensivt var vi egentlig ikke så dårlige, men defensivt er det mye å rette på. Både i forsvars- og midtbaneleddet var det mye rart å se. Det kom derfor slett ikke ut av det blå da GAIS la på til 2-0 etter drøye halvtimen.

I pausen byttet trenerne ikke mindre enn tre mann. Alexander van Wijk, Patrick Holtet og Fredrik Nilsen kom inn. De var nok med på å gjøre andre omgang bedre enn den første, men også her var hjemmelaget klart best. Begge målene deres kom etter gjennomløpinger i midten der man sleit både med markeringer og plasseringer.

I tillegg til de fire gode sjansene vi hadde i første omgang var scoringen vår dagens beholdning. KIL fikk frispark nesten ute ved cornerflagget på høyresida. Patrick Holtet la an til innlegg, men slo i stedet ballen lurt ut til Andreas Moen rett utenfor 16-meteren. Han smalt til og satte ballen inn i det bortre hjørnet.

Alt i alt var dette et skritt tilbake etter to gode kamper mot topp Adeccoligamotstand. Det må skjerping til fram mot generalprøve og seriestart. I neste helgs kamp mot Notodden vil vi se et bedre KIL-lag på banen.

Alexander van Wijk kom inn i pausen og selv om han ikke holdt buret reint presterte han tilfredsstillende

GAIS GAIS– KIL 4-1 (2-0)
Backavallen
400 tilskuere

1-0 Vanderson (8)
2-0 Sherif Soma (32)
3-0 Vanderson (51)
3-1 Andreas Moen (77)
4-1 Daniel Morais (84)

KIL (4-2-3-1)
Ola Tidman
(Alexander van Wijk fra 45.)
Johan Nilsson Guiomar
Steinar Strømnes
Jonas Johansen
Destin Makumbu
(Fredrik Nilsen fra 45.)
Carl Erik Torp
(Jalal El-Gherbi fra 77.)
Ørjan Berg Hansen (K)
(Kristian Jahr fra 87.)
Olav Tuelo Johannesen
(Patrick Holtet fra 45.)
Peter Samuelsson
(Sverre Digerud fra 66.)
Andreas Moen

Patrick Holtet og Andreas Moen sto for KILs scoring.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor