Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Matta blir bra

Publisert  26.03.2008
Banemannskapet på Gjemselund er i full gang med å gjøre banen klar for spill.  
Som ei øy i snøhavet

Noen ble nok litt nervøse for at snøfallet som kom mandag kveld skulle stikke kjepper i hjulene for serieåpningen på Gjemselund den 6. april, men ikke før hadde snøen lavet ned før de ansatte på Gjemselund var utpå med maskinene sine og måkte. Onsdag kunne vi se gressmatta som ei øy i de ellers snødekte omgivelsene.

- Vi skal klare å få til ei fin bane til seriestart. Snøværet de to siste dagene har neppe noe å si for det, forteller banemester Jan Erik Hansen til kil.no

Vi har vært vant til at Gjemselundmatta ikke er så god i begynnelsen av sesongen, men i følge Hansen, kommer den til å være bedre i år.

- Banen er jevnere enn de tidligere årene. Det skyldes nok mye at vi sparte den en del i fjor høst, og det tjener vi på nå. I tillegg er været som er spådd neste uke nesten perfekt med sol og mange varmegrader, sier han.

Noe som ennå ikke har noen effekt, men som vi vil se resultater av seinere er gresstypen. Tidligere år har man sådd med en stor andel ettårig gress som vokser raskere. Det endret man på i fjor. Da ble det sådd 70% flerårig gress, og det betyr at vi i vår trolig kommer til å se ei bedre matte i mai måned.

Det er 11 dager igjen til kula sparkes igang.

!!
Kamp neste søndag!


Det er rimelig store snømengder som er måkt bort.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor