Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Generalprøve I

Publisert  29.03.2008
KIL/NTG spiller i dag mot Brumunddal sitt 3. divisjonslag i det som blir den siste kampen før seriestart.  
Stian Habberstad har vist god form i det siste. Følger han opp i dag?

Vi stiller et sterkt lag selv om et par som vanligvis er i førsteelleveren er ute på grunn av skader. Jo Nørstebø har en strekk i et muskelfeste i hofta, mens Aleksander Nilsen sliter med kramper bak i låret. Begge disse er uaktuelle til dagens kamp.

Trenerne Pål Håpnes og Bent Halvorsen har imidlertid fått med seg forsterkninger fra A-stallen. I utgangspunktet skal både Kristian Jahr og Hans Martin Forfot være med, men sistnevnte er tvilsom grunnet en smell han fikk bak i leggen på torsdag.

Oppkjøringa til sesongen har hittil resultert i bare et eneste tap. Det var i det aller første oppgjøret - mot Ørn/Hortens 3. divisjonslag. De brune var for sterke og vant 1-0. Nå blir det oppgjør mot et lag fra samme divisjon. Brumunddal spilte flere sesonger i 2. divisjon, men rykket ned høsten 2006. I fjor hadde de nok ambisjoner om å komme seg opp igjen, men de mistet seieren i avdelingen sin til FK Valdres som endte opp med å beseire HamKam 2 i kvalifiseringen. Detaljer om dagens Brumunddal har vi lite av.

KIL/NTG får en ilddåp i sitt comeback i interkretsserien i på onsdag. Kampen går borte mot Lyn på Kringsjå kunstgress. For spillerne blir kampen idag selvfølgelig avgjørende for hvem som får starte kampen til uka. Vi regner derfor med å få se et sultent og heltent KIL/NTG i dag. Kampen begynner på Børstad kunstgress på Hamar kl. 1600 og kil.no gir deg selvfølgelig kampreferat litt utpå kveldingen.


Nykommerne Chistoffer Haugen og Richard Dalsberget er definitiv t to som har lyst til å spille serieåpningen.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor