Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Gleder meg!

Publisert  31.03.2008
Fredrik Eriksen ser utrolig nok frem til å ha keepertrening med Svein Ystnes og Morten Kristiansen...  

Sportslig leder Olav Nysæter ble fort enig med Fredrik.

- Ja, jeg gleder meg faktisk til å ha keepertrening med de to igjen. Det blir spennende å høre om de har noen nye floskler å kommer med, humrer Fredrik til kil.no.

- Det beste med å få Fredrik tilbake er at vi igjen kan få litt kvalitetsmusikk i garderoben, gliser keepertrener Morten Kristiansen, før han sier litt om hvor fornøyd han er med løsningen:

- Når det ble som det ble med Ola så er vi kjempegodt fornøyd med å få Fredrik tilbake. Vi vet veldig godt hva vi får og det gir oss en trygghet. Vi føler vi har kontroll. Keepermessig er Fredrik er trygg type med liten feilmargin. I tillegg vet vi hvilke knapper vi skal trykke på for å gjøre han til en enda bedre keeper, mener Morten.

Eriksen selv fikk ikke akkurat god tid på å bestemme seg, men med ti minutter til rådighet så falt valget igjen på KIL:

- Fredrik glir rett inn i ramma og det kommer til å bli en fin konkurransesituasjon mellom Alex og Fredrik, mener Kristiansen.

- I og med at jeg måtte ta avgjørelsen så fort og at det ble KIL vitner vel om at det var en lett avgjørelse. Jeg har savnet å være i Kongsvinger og har mange gode kamerater i byen. Jeg var jo lenge i klubben og byen før jeg gikk til Moss og da blir man jo litt satt, sier 25-åringen, som jamrer litt fordi han er halvveis til 50.

Fredrik bor for tiden i Oslo og han kommer ikke til å flytte til Hedmarks værhovedstad umiddelbart:

- Nei, men det blir nok noen overnattinger de første månedene. Sofaen til Kai er jo ganske god, opplyser Fredrik, som ofte har vært å se i Kongsvinger også det siste året. Hvilke sofaer han har prøvd vet vi ikke.

Om konkurransen med Alexander van Wijk har østfoldingen dette å si:

- Det er trenerne som tar ut laget, og jeg har ikke akkurat rukket å tenke så mye på det. Men jeg har fått med meg at Alex har hatt en fin utvikling i vinter og at han har vært stødig, sier Fredrik, som selv mener han har blitt bedre på minste et par ting:

- Jeg har nok fått mer ro og blitt bedre med ballen i beina. Ut over det får andre vurdere kvalitetene mine, avslutter Eriksen, som stiller på KIL-trening 1. april.....


Fredrik i aksjon for KIL på La Manga i 2006.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor