Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Utgjort

Publisert  11.04.2008
Bombardementet mot Stabækmålet ga ikke uttelling  
Keeper Jan Martin Knashaug (til venstre) og Lars Christian Krogh Gerson var begge blant KIL/NTG sine beste.

KIL/NTG gikk på et knapt tap igjen – denne gangen mot Stabæk. Vi trykket på massivt mot slutten av kampen. Først skaut André Bjørkheim en ball i tverrliggeren som spratt ned på streken. Neste gang var det Lars Christian Krogh Gersons tur. Han headet mot mål fra to meters hold. Dessverre var det en forsvarsspiller som dukket opp på for ham rett sted til rett tid.

Den verste episoden inntraff imidlertid tre minutter på overtid. KIL-spillerne sto nærmest i kø for å score etter en corner, og til slutt datt ballen ned på bakre stolpe hos Mergim Hasi. Innbytteren hadde bare vært på banen et par minutter da han fikk sjansen til å bli kveldens helt. Han fikk god treff fra spiss vinkel. Ballen gikk i stanga og via en motstander før den trillet langs streken inn i armene på en liggende keeper.

Da dommeren endelig blåste av sto det derfor 2-1 til hjemmelaget på den imaginære resultattavla.

Trener Bent Halvorsen har nok vært mer glad etter en fotballkamp.

Kampen begynte litt rotete, kanskje med en smule overtak til hjemmelaget. Nettopp derfor var det ekstra godt at det var vi som tok ledelsen omtrent halvveis i første omgang. Sverre Digerud ble felt i det han gikk forbi keeper. Kristian Jahr var den som fikk tilliten fra elleve meter og viste seg den verdig da han satte straffa sikkert nede ved stanga i keepers høyre hjørne. Det var bra at skuddet var så godt plassert, for det var ikke mange centimeterne keeper var fra å få en finger på ballen.


Deretter fikk vi et aldri så lite dejà-vu fra kampen mot Lyn. Utlikninga kom litt for fort - etter at også Stabæk hadde fått straffe. Dommeren mente han så en dytt på en corner og pekte resolutt på ellevemetersmerket.

Rett før pause hadde Sverre Digerud sjansen til å gi KIL/NTG ledelsen tilbake, men dessverre var ikke lobben hans presis nok. Alt i alt var nok første omgang rimelig jevn, så uavgjort var greit.

Ikke lenge etter pause kom situasjonen som skulle vise seg å bli avgjørende. Stabæk fikk en corner som Kristian Jahr i førsteomgang klarerte ut mot sidelinja igjen. Da innlegget derfra kom var imidlertid litt for mange KIL-spillere opptatt av det som på godt norsk kalles ballwatching. Det gjorde at Torstein Andersen Aase endte opp helt alene på 5-meteren og uforstyrret kunne heade inn 2-1 til hjemmelaget.

Selv om utlikninga aldri kom, mener vi at vi for andre gang på to kamper har blitt snytt for poeng. Vi gjorde en god kamp mot et godt lag selv om vi tapte. Etter vår mening var KIL/NTG det beste laget i store deler av andre omgang, og hadde utvilsomt fortjent utlikning på slutten av kampen. Det ble det ikke, og dermed står vi fortsatt med null poeng etter to kamper i interkretsserien. Vi satser på å forbedre poenghøsten neste uke – da møter gutta både Lillehammer og Moss.

Hans Martin Forfot var også god.

Stabæk – KIL/NTG 2-1 (1-1)
Nadderud Kunstgress
50 tilskuere
Dommer: Ahmed Akbas, Bøler

Gule kort for KIL/NTG: Kristian Jahr, Lars Christian Krogh Gerson

0-1 Kristian Jahr (str. 23)
1-1 Vegard Eggen Hedenstad (str. 30)
1-2 Torstein Andersen Aase (53)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Aleksander Nilsen
Sondre Nysether
(Mergim Hasi fra 90.)
Espen Hansen Wik
Hans Martin Forfot
Kristian Jahr
Lars Christian Krogh Gerson
Stian Habberstad
(Kim Werner Pettersen fra 72.)
Sverre Digerud
André Bjørkheim
(Gard Ragnar Killingberg fra 81.)


Gard Ragnar Killingberg hadde noen trøstens ord til Sondre Nysether


Aleksander Nilsen og Kim Pettersen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor