Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Blir det revansje?

Publisert  12.04.2008
Etter den miserable forestillingen i serieåpningen må vi kunne håpe på det.  

La oss håpe vi får se en smilende Thomas Berntsen etter morgendagens kamp.
Siste helgs opptreden er nok langt fra glemt i KIL-troppen, men vi er rimelig sikre på at fokuset nå er rettet framover mot søndagens kamp. På Sarpsborg stadion møter vi den nygamle klubben Sarpsborg Sparta FK, som også tapte i sesongens første seriekamp.

Santnok spilte vi mot Sparta også i 2006 og 2007, men i fjor høst ble gamle erkefiender i Sarpsborg allierte. Sparta slo seg sammen med Sarpsborg Fotballklubb i 2. divisjon - derfor dette lange navnet. I utgangspunktet skulle også den nye klubben ha spilt i 2. divisjon, men da Raufoss ikke fikk klubblisens beholdt sarpingene Adeccoligaplassen langt på overtid.

KIL-keeper Fredrik Eriksen har en fortid i gamle Sarpsborg Fotballklubb, men vi tviler ikke et sekund på lojaliteten hans. Allikevel blir det nok, dersom han velges som keeper, en tent Eriksen som får vise seg fram i den gamle hjembyen sin. Thomas Berntsen har ennå ikke offentliggjort laget som spiller mot Sparta, men har ymtet frampå om at det kan bli 1-3 bytter. Det kan åpne for Eriksen i mål.

En annen av de som kan bli byttet ut er Peter Samuelsson. Svensken var en av de beste KIL-spillerne mot Alta, men han sliter fortsatt med kink i nakken. Lørdag morgen var han imidlertid til behandling hos Winnie Lind, og da kil.no møtte ham litt senere på dagen var han optimistisk i forhold til å kunne spille søndagens kamp.

Troppen er med et unntak uendret fra forrige helg. Lars Erik Fremming er funnet verdig en plass på bekostning av Kristian Jahr. Dermed blir altså troppen  slik:

1  Alexander van Wijk
3  Fredrik Nilsen
4  Destin Makumbu
5  Jonas Johansen
6  Ørjan Berg Hansen
7  Johan Nilsson Guiomar
8  Magnus Sylling Olsen
10 Sverre Digerud
11 Olav Tuelo Johannesen
12 Steinar Strømnes
13 Patrick Holtet
14 Kai Olav Ryen
17 Andreas Moen
18 Lars Erik Fremming
20 Peter Samuelsson
21 Carl Erik Torp
22 Lars Christian Krogh Gerson
25 Fredrik Eriksen

Laget får du først på vår SMS-tjeneste. Send KIL RES til 1960. Da får du i tillegg oppdateringer direkte til din mobil ved alle scoringer i kampen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor