Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nedtur

Publisert  14.04.2008
På tross av at det ble poeng var stemningen trykket i garderoben etter kampen.  

Etter to gode prestasjoner uten å få med poeng mot god motstand, var det nå KIL/NTG skulle vinne sin første kamp i interkretsserien for året. Slik gikk det ikke. Fra å ha full kontroll før pause datt det hele mange hakk i andre omgang. Lillehammer takket og bukket for invitasjonen og sørget for at det ble igjen et poeng nederst i Gudbrandsdalen.

Kampen begynte helt greit. Det tok noen minutter før vi festet grepet, men det var aldri noen fare på ferde bakover på banen. Framover tok det noen minutter før vi klarte å skape noe, men etterhvert fikk vi mer enn nok av muligheter. Ledermålet til André Bjørkheim var egentlig ikke noen sjanse i det hele tatt. Ei sleivheading fra en Lillehammerspiller havnet helt galt slik at André sikkert kunne score alene med keeper.

Ikke lenge etter kom det en ny feilpasning fra hjemmelaget. Denne gangen var det Stian Habberstad som var på plass og snappet ballen. Han kom seg til dødlinja og la inn til. At han ikke traff medspiller gjorde ingen ting ettersom forsvareren beinet ballen i eget nett. 2-0 uten å storspille var vi godt fornøyde med. 

Lars Christian Krogh Gerson kunne ha avgjort kampen tidlig i andre omgang, men avslutningene ble for dårlig.

Et mål til ville definitivt ha drept kampen. Det kom nesten rett før pause da Kim Werner Pettersen fikk en kjempesjanse på bakre stolpe. Dessverre gikk skuddet over.

Med dette å drepe kampen som oppgave nummer en gikk gutta på banen i andre omgang. Den oppgaven løste de ikke. I tur og orden hadde både Stian Habberstad, Lars Christian Krogh Gerson, Gard Ragnar Killingberg og Hans Martin Forfot store sjanser til å sette 3-0. Litt for upresise og til tider noe nonchalante avslutninger gjorde at vi ikke fikk roen med en sikker ledelse.

En del kunne tyde på at gutta trodde kampen allerede var vunnet. Etter at kvarteret av andre omgang hadde gått gikk KIL-laget nesten i oppløsning. Vi var for dårlige i alle spillets faser; fra markeringer via pasningskvalitet til duellspill. Kaptein
Jan Martin Knashaug prøvde seg på en forklaring etter kampen:

- Alt sammen er etter min mening et resultat av at vi ikke henger sammen som lag. Det er store avstander over hele banen. Etter pause ser det også ut som om vi tar litt lett på oppgaven. Det blir litt for mye triksing og gjøgleri. Det er jævlig kjedelig!

Det kom nemlig en redusering. Så fikk Lillehammer en spiller utvist. Det merket vi ikke noe til. De kjørte fortsatt på, og to minutter før full tid førte en serie feil til at Lillehammer fikk utliknet til 2-2.

Vi sitter igjen med et poeng, og vi håpe samtidig at vi har lært ei lekse. Senker vi oss ned et hakk er vi enkelt og greit ikke gode nok, og uten å gi alt er det vanskelig å vinne kamper i interkretsserien. Det hjelper heller ikke å vinne sjansestatistikken når vi ikke klarer å være effektive. KIL/NTG hadde fortjent seier kampen sett under et, men holdt ikke helt til klokka klang.

Ingen feiret det ene poenget.

Lillehammer – KIL/NTG 2-2 (0-2)
Stampesletta
50 tilskuere
Dommer: Ivar Michael Jahr, SK Gjøvik/Lyn

Gult kort for KIL: Gard Ragnar Killingberg

0-1 André Bjørkheim (16)
0-2 Selvmål (23)
1-2 (62)
2-2 (88)

KIL/NTG (4-3-3)
Jan Martin Knashaug (K)
Kjetil Simensen
Sondre Nysether
Aleksander Nilsen
Espen Hansen Wik
Hans Martin Forfot
Kristian Jahr
Lars Christian Krogh Gerson
Kim Werner Pettersen
(Gard Ragnar Killingberg fra 45.)
Stian Habberstad
André Bjørkheim
(Mergim Hasi fra 81.)
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor