Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ny treningsdag overstått

Publisert  23.03.2006
To nye treninger er unnagjort, og selv om noen trente alternativt den siste økta ser det bra ut før kampen fredag.  

Paul Olausson får velfortjent ros av Skogen.

 

Formiddagsøkta torsdag ble brukt til å jobbe med spillestilen. Onsdag så trenerne Strømsgodsetkampen på video, og noen av de tingene som ikke stemte der ble tatt opp torsdag. Etter å ha sett video av kampen er det også veldig fristende å invitere noen journalister med tilhørighet i Drammen til å se kampen på nytt.

Torsdagens ettermiddagsøkt ble en del tøffere enn formiddagsøkta. Mer spill, mindre spillestil, og langt høyere intensitet. Det var bra trøkk og noen av gutta imponerer i spill fire mot fire på liten bane. Spesielt Paul Olausson var helt konge. Sammen med de andre gamlekara knuste de igjen de unge. Så vidt vi husker ble det 26-10 eller noe sånt.

Per Verner Rønning, Harald Stormoen, Lars Erik Fremming og Robert Leistad trente alternativt. De tre første var i treningsrommet, mens Leistad jogget nede på feltet. Det er imidlertid ingen grunn til panikk. Rønning, Stormoen og Fremming er kampklare, men er litt føre var i forhold til å trøkke til alt for mye flere ganger om dagen.

Fredag er det en lett økt på formiddagen. Etter lunsj skal gutta samles for å se sekvenser fra Godsetkampen på video. Deretter snører de på seg fotballskoene for å møte Pors. Den kampen er flyttet fra klokken 1800 til klokken 1700.

Etter kampen blir det et sosialt evenement, før nesten alle pakker sakene for å reise hjem lørdag formiddag. Petter, Eskil og Herman blir nemlig igjen på grunn av et overbooket fly. Det betyr at Trond Amundsen og Morten Kristiansen kan trene en økt med de tre gutta før de to setter seg på flyet til Tyrkia. Der venter en uke med NTG for de to trenerne. Gutta tar et annet fly til Norge. De fem som blir igjen reiser fra La Manga lørdag kveld.

Vangjel Mile og Kai Olav Ryen får tøyehhjelp.

Til slutt tar vi med stillingen i den interne konkurransen.

Eskil, Paul, Kai og Rune Sønsterudbråten har fem poeng, mens Tore Andreas er hakk i hæl med sine fire. Fysioterapeut Anette Sæther fikk i dag sine første poeng. I øvelsen presisjonsskudd ble hun nummer to og fikk tre poeng. Det var bare Kai som var bedre enn Anette, og det kan man jo tolke som man vil. Vi velger å gratulere begge to!Vegard Skogheim demonstrerer tøying på Byfuglien. Innfelt ser vi presisjonsskytter og fysioterapeut Anette Sæther.


Vi oppfordrer også til å besøke spillerbloggen. Gutta er ivrige om dagen, og det kommer stadig inn nye innlegg.
Kjetil Kamark fikk seg en trøkk der det gjør vondest.

Nesten hele støtte apparatet måtte trå til for å hjelpe Eskil Koffeld på beina etter at han landet på en fot og dro på seg ryggvondt.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor