Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Veldig positivt

Publisert  18.04.2008
Nyansatt markedssjef i KIL Toppfotball, Henning Kjøk, mener det er svært positivt at KIL kommer på TV i mai  

Henning Kjøk foran logoene til noen av KILs viktigste samarbeidspartnere. Disse kommer nå på TV.

- Dette er en veldig fin mulighet for klubben til å vise seg frem. Det er tre og et halvt år siden sist vi hadde TV-kamp så vi gleder oss, sa Henning til kil.no fredag ettermiddag.

At klubben får TV-kamp betyr ikke, som tidligere, at man plutselig har et mer attraktivt produkt å selge. Men det ligger litt penger i det uansett:

- Det fungerer ikke slik som det gjorde før da vi kunne selge hele kampen ut til sponsorer, men vi mottar en kompensasjon i form av penger. Årsaken er at det nå ligger som en del av pakka rundt TV-rettighetene, forklarte Kjøk. KIL vil altså ikke tape noe på arrangementet, snarere tvert i mot.

Det har tidligere blitt hevdet at KIL kunne se langt etter TV-kamp slik Gjemselund stadion fremstår i dag, og egentlig skulle klubben etter det vi forstår ikke hatt noen TV-kamp. Grunnen er i følge Kjøk at verken KIL eller Bryne for tiden har spillere i Norges G-19 tropp. Det har de andre aktuelle TV-lagene denne søndagen. Og som dere da sikkert skjønner er G-19 landslaget samlet denne helgen.

- I mai skinner alltid sola, så det er bare å sette av søndag 4. mai klokken 1500, avsluttet Henning, som gleder seg til å vise frem KIL og ikke minst alle samarbeidspartnerne på TV.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor